Among Us Gizli Noel Şapkalarını Alma

Among Us Gizli Noel Şapkalarını Alma
Ek0: Among Us Gizli Noel Şapkalarını Alma

Among Us
, son aylarda en az Fall Guys kadar tutmuş bir basit yapıda strateji oyunudur. Fakat bildiğiniz strateji oyunlarını unutun! Vampir Köylü oyununu bilmeyeniniz yoktur hatta PC versiyonlarında ise Town of Salem oyununu örnek verebiliriz. Among Us ise daha tatlı çizimler ve daha spesifik bir hikaye ile karşımızda. Aramızdan birisi ya da birileri bizi öldürmeye çalışacak ve bizler de bu curcuna içerisinde ölmeden görevleri yerine getirip katili bulmaya çalışacağız. Veyahut katilin kendisi biz olacağız! Bu oyun içerisinde bilindik ya da bilinmedik birçok skin ve şapka gibi detaylar bulunmakta. Bu kozmetik ürünlerini oynadıkça sahip olabilirsiniz. Fakat önceden alamadığınız Among Us Gizli Noel Şapkası Almak için aşağıdaki basit adımları izleyerek sizlerde noel şapkasına sahip olabilirsiniz.



1. Adım: Öncelikle bilgisayarınızın sağ alt kısmında bulunan saat göstergesine sağ tıklayın ve aşağıdaki görselde görünen Tarih/saat ayarla kısmına tıklayın.

Among Us Gizli Noel Şapkalarını Alma 1
Ek1: Among Us Gizli Noel Şapkalarını Alma

2. Adım: Ardından açılan pencerede ise aşağıda kırmızı nokta olarak işaretli olan alanlardaki butonlar Kapalı haline getirilerek bilgisayarınızın tarih ve saatleri otomatik olarak yapmasını engelleyeceğiz. Sonra da aşağıdaki Değiştir butonuna tıklayacağız.
Among Us Gizli Noel Şapkalarını Alma 3
Ek2: Among Us Gizli Noel Şapkalarını Alma

3. Adım: Bu adımımızda ise bilgisayarımızın tarihini 24 Aralık 2018 tarihine elle bir şekilde ayarlayacağız.
Among Us Gizli Noel Şapkalarını Alma 5
Ek3: Among Us Gizli Noel Şapkalarını Alma

4. Adım: Son adımımızda hepimizin beklediği o an ile karşılacaksınız ve oyununa girip Inventory kısmından o güzel Noel şapkalarını kullanabilirsiniz. 
Among Us Gizli Noel Şapkalarını Alma 7
Ek4: Among Us Gizli Noel Şapkalarını Alma

Among Us Gizli Noel Şapkalarını aldıktan sonra artık bilgisayarınızın tarih ve saatini üstteki kapattığımız butonları açarak artık otomatik şekline yani günümüze ayarlayabilirsiniz, iyi oyunlar dileriz.

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.