Miray "ZESSY" KİRET Kimdir ?

Princessy Twitch
Ek1: Miray "ZESSY" KİRET Kimdir

Twitch dünyasından tanıdığımız ZESSY kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Miray "ZESSY" KİRET bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.



Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Miray KİRET, 13 Mart 1997 doğumluyum, Zonguldak'lıyım ama şu an Antalya'da yaşıyorum


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Akdeniz Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı ikinci sınıf öğrencisiyim umarım okulu daha da uzatmadan mezun olacağım :d


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Yani öğrencili meslekten sayılırsa öğrenciyim onun dışında mezun olduktan sonra ne yapacağımı düşünmeye bi tık uzak hissediyorum. Zaman gösterecek diyebiliriz çünkü şu an asıl amacım yayıncılık.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Uzun zamandır aslında Twitch kullanıcısıyım aksine yayıncılıkta çok yeniyim, aslında hep aklımda vardı ama ekipman sıkıntısı olduğu için denememiştim. Bir gün denedim ve oluyormuş onu gördüm. 18 Nisan 2020 başlama tarihim ve iyi ki de başlamışım her şey çok güzel gidiyor benim için yeni insanlarla tanışmak muazzam bir şeymiş ya. 


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Bu sektörde amacım güzel yerlere gelmek ve bunun için çabalıyorum. Umarım çabalarımın sonucunda üst seviyelere çıkabilirim.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Hatırlayarak oynadığım oyunlardan biri babamın oynadığı Age of Empires diğeri de Colin McRae Rally yarış oyunuydu o yokken bilgisayarda "bu neemiç yaa" diye oynadığım oyunlardı.  Ama ortaokul lise dönemim ders çalışarak geçtiği için bilgisayar benim hayatımda o dönemler varla yok arasındaydı. Üniversiteye geçtikten sonra ise "bilgisayar olmadan asla" dönemine girdim sanırım.  İyi mi kötü mü bilemedim bitmiyor okul :D


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Assasin's Creed, Tomb Raider ve Life is Strange serileri single player olarak benim için mükemmel ötesiydi hepsini bir daha bile oynayabilirim ama vazgeçemediğim tek oyun CS:GO. Onun dışında arkadaşlarımla eğlenebileceğim, eğlendiğim her oyun benim bebeğimdir :D


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Twitch'te çok fazla yayıncı arasında geçiş yapıyorum ve keyfime göre o an hangisi hoşuma giderse onu izliyorum yani saymakla bitmez. 


6 yorum:

  1. bak hele bak gral yaa fdsdfdsoıf haykırdım okurken <3 <3

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Kısaca geleceğin yayıncısı diyebiliriz Miray için buradan ona sevgiler ve başarılar ❤️

    YanıtlaSil
  4. bu kanal hızlı büyüyecek yerinizi alın şimdiden :)

    YanıtlaSil
  5. Ohaaa bu kız türk müymüş :miraykalp:

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.