Busenur "Warlicia" CANBAY Kimdir ?

Warlicia Twitch
Ek1: Busenur "Warlicia" CANBAY Kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız Warlicia kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Busenur "Warlicia" CANBAY bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.



Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Busenur CANBAY , Balıkesirliyim , 25.03.2000 doğumluyum


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Nişantaşı Üniversitesinde %100 burslu Ağız ve Diş Sağlığı okuyorum, son sınıf öğrencisiyim.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Yayıncılık dışında şu anlık henüz öğrenciyim. Okulum bittiğinde diş hemşiresi olacağım.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa 2019 Ekimde başladım kısa bi aradan sonra 2020 Şubatta geri döndüm ve hala düzenli yayın yapıyorum. Tamamen insanların karakterimin yayıncı olmaya müsait  olduğunu söylemesiyle ve beni sıcakkanlı bulmasıyla yayıncılığa yöneldim. İnsanlarla etkileşim içinde olmayı çok sevmemin de büyük etkisi oldu.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Herkes gibi benim de en büyük arzum daha çok insana erişebilmek. Kızların iyi oyun oynayabileceğini ve eğlenceli olabileceğini böyle olduğunu düşünmeyen herkese göstermek , ön yargıları kırmak istiyorum.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

İlk oynadığım oyun Sanalikaydı. Sonrasında erkek arkadaşımla vakit geçirebilmek için League of Legends’a başladım. Oyunculuk serüvenim bu şekilde oyunlar eklene eklene büyüdü. Şu anda popüler olan çoğu oyunu büyük heyecanla oynuyorum


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

En sevdiğim oyun.. oynadığım oyunları birbirinden kolay kolay ayıramıyorum ama en çok vakit geçirdiğim oyun kesinlikle LoL. COD ve Valorant gibi fps oyunlarını sevdiğim gibi belirli hikayeye  bağlı oyunları oynamaktan da çok keyif alıyorum.


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Twitch'te pek çok yayıncıyı izliyorum ve hepsinden ayrı keyif duyuyorum, hedeflerimden biri Pqueen gibi büyük bir kadın yayıncı olmak olduğu için sıklıkla Pelini izleyip onu örnek almaya çalışıyorum.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.