Sumerians Sistem Gereksinimleri

Sumerians-Sistem-Gereksinimleri
Ek1: Sumerians Sistem Gereksinimleri
Sumerians, başlı başına tam olarak ismini karşılıyor çünkü Sümerlilerde bir devlet kuruyorsunuz. Bu devlet ile kentsel ve küresel bir biçimde büyüyecek ve zamanla gelişeceksiniz. Mezopotamya'daki MÖ 3 bin yıl kadar öncesinden esinlenerek yapılan bir şehir yaratma simülasyonudur. Oyunda tabi ki eski medeniyetler gibi bir yere yerleşmek için öncelikle bir nehir ya da su kenarında başlıyorsunuz ve yerleşim yerinizi oraya kurup başlıyorsunuz. Halkınız kendi yiyeceklerini kendileri yetiştirecek ve bunlar ile pazarlar kuracak aralarında ticaret yapacaklar.

Kendi halkınızın maneviyatını güçlendirmek için bir adet tapınak yapın ve dini kültürün yayılımını arttırmak için, yeni yerleşim yeri arayan insanları çekmek için çeşitli rahipler kiralayın. İşçilerin maaşlarını tarlalardaki ürünlerle ödeyin. Büyük duvarlar yapın veya yaptırın ve bu şekilde şehrinize gelecek tehditleri savuşturun, unutmayın savaş kapınızda!


Sumerians Boyutu Kaç GB?

Sumerians boyutu steam depolamasında yazdığı gibi henüz belirlenmemiştir.


Sumerians Sistem Gereksinimleri

Sumerians Minimum Sistem Gereksinimleri

Bellek:4 GB
Grafik: NVIDIA GeForce 6100
İşlemci: Intel Pentium 4 2.00GHz
Depolama: Bilinmiyor

Sumerians Önerilen Sistem Gereksinimleri

Oyunumuzun yapımcılar önerilen bir sistem gereksinim sunma gereğinde bulunmadığı için sizlere minimum sistem gereksinimlerinde oynamanızı öneririz.


Sumerians İndirme

Aşağıdaki satış yerinden oyunun tam sürüm ve orijinal halini satın alıp, indirerek sahip olabilirsiniz.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.