Nagihan "nagyys" BAKAÇ Kimdir ?

nagyys Twitch
Twitch dünyasından tanıdığımız nagyys kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Nagihan "nagyys" BAKAÇ bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.



Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Adım Nagihan Bakaç. 11 Temmuz 1997 yılında Antalya’da doğdum ve burada yaşıyorum.


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Akdeniz Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği mezunuyum. Aynı zamanda İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarında Türk Sanat Müziği dersleri aldım. Onun dışında kurslarla bir çok alanda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Okuduğum dönemde mesleğim ile alakalı Havalimanında Harekat Memuru olarak çalıştım. Eğitimlerime devam etmek için ayrıldım. Şu anda yayıncılık dışında başka bir mesleğim yok. Yayıncılığı da meslekten çok hobi olarak yapıyorum. İstediğim yerlere gelirsem o zaman mesleğim olacağını düşünüyorum. Hobilerimi mesleğe dönüştürmeye çalışıyorum diyebiliriz.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa 11 Aralık 2019 tarihinde başladım. Çalıştığım dönemde biriktirdiğim parayla hobi amaçlı fotoğraf makinesi almak istiyordum. Daha sonrasında abim yayın açmalısın diyerek bir fikirle geldi. Fotoğraf makinesi almak yerine kendime yeni bir bilgisayar topladım. Bilgisayarı kurduktan bir hafta sonra yayıncılığa dair hiçbir fikrim yokken bu gün başlamalıyım diyerek yayınlara başladım.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Hedefler her zaman en son noktadadır. Ama öncelikle kendime büyük bir kitle oluşturmayı hedefliyorum.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Ailem küçük yaştayken bilgisayar almıştı. Okuldan gelip oyun sitelerinde oyun oynayarak başladım. Abimin yanında oturup oynayamadığım oyunları izlerdim. Daha sonrasında ben oynayamaya çalışırdım. WEB tabanlı oyunlar hariç ilk oynadığım oyun Call Of Duty 2


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Fps türünde oyunlar diyebilirim. En sevdiğim ve yeri hep ayrı olacak bir oyun CS:GO. O  an ki ruh halime göre bazen ETS.


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

En çok enerjisi yüksek kişileri izlemeyi seviyorum. Çoğu kişiye göz atıyorum. En keyif aldığım Pqueen ve WtcN.



6 yorum:

  1. İçten, canayakın ve ailenizle beraber izleyebileceğiniz bir yayıncı. İleride twitch türkiyenin en büyük yayıncıları arasında yer alır. <3

    "Hiç bir zaman yüksekte görmedik kendimizi sadece gereksiz insanlar için düşürmedik kendimizi"

    YanıtlaSil
  2. Kişiliği ve karakteri güzel birisi onunla oyun oynamak ve sohbet etmek çok eğlenceli

    YanıtlaSil
  3. Güleryüzlü, ponçik, pozitif enerji saçan güzeller güzeli bir kardeşimizdir. Yayınlarını izlemekten asla pişman olmayacağınız biridir. İzleyicilerini izleyici olarak görmeyen her anlamda maddi ve manevi destek sağlayacak potansiyele sahip biridir. Benim gözümde sadece bir streamer değil, gerçek bir dost, gerçek bir sırdaştır. Nagi sayesinde bir çok insanla tanıştım ve güzel yerlere geldim. O yüzden ona çok şey borCluyum. Umarım dilediği herşey gerçek olur, çok güzel yerlerde görürüz. Seviliyorsun kardeşşş (: -S

    YanıtlaSil
  4. Ablammm yha kendisini geliştire geliştime yükseleceğini düşünüyorum çok iyi bir yayıncı dır oturup saatlerce ailenizle bile izleyebilirsiniz

    YanıtlaSil
  5. kendisi benim favori yayıncım olup twitchde tam desteklediğim tek kişidir inşallah daha da büyücek izleyicisi için elinden geldiginin en iyisini yapıyor anlatacaklarım kelimelre sığmaz kelimelere sığcak olanlar bu sözcüklerdir.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.