Büşra "busraburcin" DEMİRAY Kimdir ?

busraburcin Twitch
Büşra "busraburcin" DEMİRAY 
Twitch dünyasından tanıdığımız busraburcin kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Büşra "busraburcin" DEMİRAY bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.



Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Büşra DEMİRAY, 24/11/1996 tarihinde Aksaray'da doğdum.


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Çankaya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği okumaktayım. Son sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda Yasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezi mezunuyum.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Fitness eğitmenliği yapıyorum.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa uzun zamandır başlamak istiyordum. Fakat bir türlü cesaret edemezken arkadaşlarımın da bana olan inancı ve motivasyonu ile 16 Nisan 2020 günü cesaretimi toplayarak başladım. Bu cesaretim sonucunda çok daha mutlu hissediyorum.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Elbette ki kendime bazı hedefler koydum. Gerçekten yayınlarımda eğlenerek ve eğlendirerek herkese ulaşmak isterim. Yayıncılık konusunda esas temel benim için; mutlu olmak ve mutlu etmektir. Bu yuzden herkese ulaşmak benim hedeflerim arasında en üstte yer almaktadır.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Yayında ilk oynadığım oyun Gartic ve Minecraft’tır. Fakat yayın için oynadığım ilk oyun CS:GO’dur. Gelen isteklere göre bir çok oyunu oynamak isterim. Ekipmanlarımı geliştirdiğimde oyun yayınlarına da başlamayı hedef koydum.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

En sevdiğim oyun Mortal Kombat X ve GTA 5’tir. RolePlay yapmaktan büyük keyif alıyorum. Savaş oyunlarını çok sevmesem de eğlenceliler. Birebir savaş oyunlarını daha çok tercih ediyorum. Bu yüzden de en çok Mortal Kombat oynamaktan zevk alıyorum.


Twitch'te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Daha çok Just Chatting kategorisinde yayıncıları izliyorum. Bunların ilk sırasında keremcm gelmektedir. Keyifli ve kaliteli bir yayın yaptığını düşünüyorum.



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.