TF2 Basit Eğlence Level Rank Rozetleri

TF2 Basit Eğlence
TF2 Basit Eğlence Level Rank Rozetleri
Team Fortress 2, geliştiricisi olan Valve tarafından 10 Ekim 2007 yılında biz oyunculara sunuldu. Çıktığı ilk günden günümüze kadar geçen sürede oldukça fazla oyuncu kazanıp, kaybetti. 2017 yılından günümüze kadar ise kemik bir oyuncu kitlesi ve çevrimiçi oyuncu sayısına ulaştı. Eskiden oyunda olmayan fakat sonradan eklenen çeşitli oyun modları vs. Team Fortress 2'ye bazı farklı amaçlar edindirdi. Şüphesiz bunlardan en iyi olanı rekabetçi sistemiydi. Fakat oyuncularının büyük çoğunluğunu kaybettiği dönemde rekabetçi sistemini getirmiş olması aşırı bir sükse yaratmadı. Aksine en fazla ilgi çekeni basit eğlence modu rankları oldu. Rekabetçi eşleşmelerini ve ranklarını düşünmeden insanlar sadece basit eğlence moduna giriyorlar.

TF2 basit eğlence modunda en fazla 12v12 olarak maçlar yapabiliyorsunuz. Herhangi bir şekilde class sınırlaması olmadan, isteyen istediği karakteri oynayabildiği ve rank düşme vb. gibi rekabetçi modundaki gerginlikleri yaşamayacağınız bir oyun modudur. Basit eğlence modundaki ranklar level rozetleri ile belirleniyor. Her level aralığının farklı rozeti ve her rozetin farklı renk, model ve seviyesi bulunmakta.


TF2 Basit Eğlence Level Rank Rozetleri

Aşama / Level / Exp/Level
Sivil / 1-25 / 750
Serbest / 26-50 / 1250
Paralı / 51-75 / 2000
Komando / 76-100 / 3000
Suikastçi / 101-125 / 4500 
Elit / 126-150 / 7000


Yukarıdaki TF2 basit eğlence oyun modundaki ranklarınızın aşamalarıydı. Fakat aşamalar arası geçiş yapabilmeniz için öncelikle her aşama içersindeki rankları geçmeniz gerekmektedir. Yukarıdaki aşama listesinde gördüğünüz gibi her aşama arasında 25 levellik bir fark var. Her aşamada 5 farklı rozet formu var. Örneğin Sivil rozetinden Serbest rozete geçerken sivil rozetinize 5 rank atlatmanız gerekiyor. Yani her 5 levelde bir yeni bir şekil alacak demek bu. En sonunda ise diğer aşamadaki formuna kavuşacak. Aşağıdaki görselde aşamalar arası rankların şekilleri mevcut.

TF2
Ek 2: TF2 Basit Eğlence Level Rank Rozetleri

TF2 basit eğlence rank rozetlerinin aşamalar arasındaki ranklarını gördük fakat henüz ranklardaki asıl rozetleri göremedik. Şimdi sıra gerçek rozetlerimizde! Asıl sergilenecek renkli rozetlerimizin listesi tamamiyle aşağıdadır.
TF2-Basit-Eglence-Level-Rank-Rozetleri
Ek 3: TF2 Basit Eğlence Level Rank Rozetleri

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.