Hydroneer Sistem Gereksinimleri

Hydroneer Minimum Sistem Gereksinimleri
Hydroneer, büyük madencilik makineleri ve bir operasyon üssü oluşturmak için altın ve diğer kaynakları araştırdığınız bir madencilik sandbox oyunudur. Bu tycoon tarzı ilerleme sisteminde etrafı kazmak ve geliştirmek için hidroelektrikli makineler, ilkel araçlar ve sizlerin kendi ellerinizle yaptığınız ekipmanları kullanabilirsiniz.


En üstün teknolojiler ile donatılmış bu oyundaki makineler ile arazideki sistemleri kullanarak taş ocağı şevleri, mağaralar ve hatta topraklardan dağlar oluşturabilirsiniz. Geçmişin izlerini Hydroneer'i daha derinlere kazdıkça bulun, ödüller keşfedin ve en iyi duruma gelin!


Binalar ve makineler için mükemmel bir dinamik yapıya sahip bir oyun! Kendi tasarladığınız sistemler ile mükemmel bir çalışma prensibi oluşturup bu prensibi kendi imkanlarınız ile sisteminize optimize edebilirsiniz. Hidrolik ağlar oluşturun, bu boru hatlarındaki basınçları kontrol edin, kaynaklar ve mücevherler keşfedin!


Oyun içerisinde bulunan sondaj kuleleri sizler için kaynakların kazılmasından elde edilen malzemelerin taşınmasına kadar birçok kullanıma uygun bir devasa hidroelektrik makineleridir. Hydroneer'da sizler için devasa düzeyde araziler ve içeriği çok farklı birbirinden güzel işlemler sizleri bekliyor.

Hydroneer Boyutu Kaç GB ?

Hydroneer oyunu steam üzerindeki depolama kapasitesine göre 6 GB boyutundadır.

Hydroneer Sistem Gereksinimleri

Hydroneer Minimum Sistem Gereksinimleri

64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Quad-Core 64-bit Intel ya da AMD İşlemci, 2.4 GHZ CPU
Hafıza: 8 GB RAM
Grafik: 1 GB DirectX 11
Depolama: 6 GB Depolama
 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.