Kübra "Cupidy" OCAK Kimdir ?

Cupidy Twitch
Twitch dünyasından tanıdığımız Cupidy kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Kübra "Cupidy" OCAK bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Kübra Ocak, 18 Kasım 1996 tarihinde İzmir'de doğdum. Hala İzmir'de yaşıyorum.


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

2014-2016 yılları arasında Bilkent Üniversitesinde Matematik bölümü okudum. 2016 yılında bölümümü sevmediğim için Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü'ne yatay geçiş yaptım. Şu anda 4. sınıfım.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Hala öğrenciyim henüz bir mesleğim yok.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa Ekim 2019 tarihinde başladım. Farklı insanlar tanımayı, onlarla düzenli olarak iletişim halinde olmayı sevdiğim için başladım bu işe. Twitch'te zaten çok fazla vakit geçiriyordum, aynı zamanda oyun oynamayı da çok seviyordum. Bu ikisini birleştirmek istedim.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Çok büyük bir hedefim yok aslında. Yayınıma gelen insanların güzel vakit geçirebilmesini sağlamak yetiyor.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Küçükken Metin 2 oynamıştım bir süre... Oyunlarla pek aram yoktu açıkçası, 2 sene önce bir arkadaşımın ısrarıyla PUBG Mobile oynamaya başladım. Oyun baya sarınca PC versiyonunu da aldım. Daha önce hiç FPS oyunu oynamadığım için başlarda baya zorlandım diyebilirim.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

PUBG dışında pek oyun oynadığım söylenemez, zaten çok fazla vaktim de olmuyor. Bazen CS:GO veya VALORANT oynuyorum o kadar.


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Twitch'te çok fazla vakit geçiriyorum, listem baya uzun olur açıkçası. Çoğu PUBG yayıncısını düzenli olarak izliyorum. En çok izlediğim isim Smashbae diyebilirim.



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.