Valorant Sistem Gereksinimleri

Valorant Minimum Sistem Gereksinimleri
Son günlerde Riot Games'in piyasaya sürdüğü Valorant oyunu bildiğiniz gibi son zamanlarda en bilindik Twitch yayıncıları ile PR anlaşması yaparak aynı anda Twitch'i domine etti ve 1.5 Milyon ortalama anlık izleyici sayısı ile sağlam bir rekora imza attı. Tabi bu izlenmenin en büyük etkenleri Partner yayıncıların yayınlarını izlediğinizde sizlere de Valorant Beta Key kazanma şansı sunmalarıydı. Ama tabi çok fazla izleyici demek sizin beta key kazanma şansınızı da bir nebze düşüren bir şey. Bundan dolayı birçok kişi Valorant oynamak ve denemek lüksünden yoksun kalır hale geldi.

Riot Games, piyasada kanayan yara olan bütün ünlü oyunların muadillerini daha kaliteli ve en çok şikayet özelliklerini iyileştirerek sunmayı hedefleyen bir şirket. Bundan dolayı Valorant birçok FPS oyunundan sevilen çoğu özelliği bünyesinde barındırıyor.

Ve o büyük gün geldi çattı! 2 Haziran tarihi itibariyle Valorant çıktı! Tüm oyuncular açısından aşırı başarılı bir şekilde bir beta aşaması sürdürüldü. Oyuncuların gördükleri eksiklikler ve düzeltilmesi gereken birçok şey geliştiriciler tarafından dikkate alındı. Tüm oyuncular için mükemmel bir FPS deneyimi sunmaya ve bütün aynı türdeki rakip oyunlarına piyasayı dar etmeye geldi! Hepinize bu benzersiz deneyimde iyi oyunlar dileriz.

Valorant Kaç GB ? Valorant'ın Boyutu Ne Kadar ?

Riot Games'in Valorant isimli oyunu 8GB boyutundadır.

Valorant Sistem Gereksinimleri

Valorant Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Win Xp 32
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
Grafik: AMD Radeon HD 6450 yada NVIDIA GeForce GT 420
Bellek: 1 GB RAM
Depolama: 7.6 GB Hard drive space

Valorant Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Win 7 32
İşlemci: Intel Pentium Dual Core E5700 3GHz / AMD Phenom 8750 Triple-Core
Grafik: AMD Radeon HD 6670 or NVIDIA GeForce GT 630
Bellek: 2 GB RAM
Depolama: 7.6 GB Hard drive space

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.