Hakan "TheKonqq" ÇELİK Kimdir ?

TheKonqq Twitch
Twitch dünyasından tanıdığımız TheKonqq kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Hakan "TheKonqq" ÇELİK bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.



Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

İsmim Hakan ÇELİK 1988 Doğumluyum. Doğma büyüme İstanbulluyum annem göçmen (Erdek) babam Malatyalı


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Doğu Akdeniz Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık İngilizce bölümü için üniversitedeydim ancak aile şirketimizin iflası sebebi ile eğitimimi tamamlayamadım ve aileme destek olmak için dönmek zorunda kaldım.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Asıl mesleğim havacılık THY de kabin memuru olarak görev almaktayım yani halk dilinde Host’um.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

2017 şubat ayında yayıncılığa hobi olarak başladım. Aslında kendi açımdan komik bir hikayesi var yayıncılığa başlama sebebimin , yeni bir pc toplamıştım BF1 oynarken twitch de benimle beraber oyun oynayacak insanlar arıyordum ve küçüklü büyüklü yayıncılara destek veriyordum acaba beraber oynar mıyız diye ancak hiç biri kabul etmemişti sinirlenip bende yayıncı olacağım ve insanlar benimle beraber oynar hedefi ile yayınlara başladım ve sayelerinde çokta güzel oldu :)


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Elbette ki hedefim büyük kitlelere ulaşmak. Bu hedefte yol alır iken kaliteden ödün vermeden nezih bir community oluşturabilmek.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Hmm ilk oynadığım oyun dediğiniz işler Kara kutu atariye kadar gidebilir :) İlk oynadığım oyun sanırım 90'lı yılların başıydı Demon Attack. 90'lı yılların başında evde uyurken babamın işten gelir kulağıma sana atari aldım deyip bir anda uyanıp salona koşmak oldu. O günü, o sevinci ve duyguyu hala unutmadım diyebilirim.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Aslında özellikle en çok şu oyunu seviyorum diyemem ancak her dönemin farklı güzel oyunları oldu ama benim için en özeli sanırım GTA 4 idi. Adamlar ne grafik yapmış vay anasını dediğimi hatırlıyorum. Bunu yanında Witcher 3, Tom Clancy's The Division, Medieval Total War 2 bende çok güzel etkileri olan oyunlar arasında.


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Twitch'de KRALIGELSIN, VLKNAYLDZ, PintiPanda izlemekten keyif alıyorum.



6 yorum:

  1. mekanın sahibi geri döndü hakan abinin sağ koluyum bilginize :)

    YanıtlaSil
  2. En samimi yayıncı bir yayinini mutlaka izleyin sonra cikamazsiniz zaten :)

    YanıtlaSil
  3. Yıllardır destekliyorum, sonuna kadar desteklemeye devam edicem. Kalite, eğlence, sohbet muhabbet arıyorsanız doğru yere geldiniz. Seviliyorsun abim <3 "Geromius"

    YanıtlaSil
  4. Twitch Alemindeki En Heykellik Adamlardandır

    YanıtlaSil
  5. Bu hayatta unutulan değil iz bırahgan olacaksın oda qonq olacak

    YanıtlaSil
  6. Yayın hayatına başladığı andan itibaren follow edip gerçek hayatta da sohbetine birebir nail olduğun ender insanlardan teşekkürler Hakancığım @thekonqq
    K0Rayy

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.