Naz "NazDicle" Dicle SARIALTIN Kimdir ?

NazDicle Kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız NazDicle kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Naz "NazDicle" Dicle SARIALTIN bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Adım Naz Dicle SARIALTIN. Ankara'da doğdum büyüdüm. Ankaralıyım. 30 Kasım 1997'de doğdum.


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Ufuk Üniversitesi Psikoloji bölümü 4.sınıf öğrencisiyim umuyorum ki bu yıl mezun olacağım, mezuniyetimden sonra yüksek lisans düşünüyorum.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Şuanda okuduğum için hayır yok. 


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa başlayalı neredeyse 1 yıl oldu, bir arkadaşım uzun süredir ısrar ediyordu fakat sıcak bakmıyordum, yazın çok vaktimin olduğu bir zamanda aklıma geldi ve evet yapabilirim diye düşündüm ve başladım.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Bir hedef belirleyerek başlamadım yükselmek tabi ki her insanın istediği şeydir fakat ben yayınlarımı sadece insanlarla iletişim içinde olmak,yeni insanlar tanımak ya da vaktimi geçirmek amacıyla ilerlettim. Bir de tabi ki "hey sen! evet evet sen! kadınlar da güzel oyun oynayabilir!" hedefimdi :)  Bunun haricinde yükselmek ya da çok izlenmek gibi bir hedefim olmadı çünkü bunun yapımı benim gözümde karakterden veya vücudundan ödün verdiğin parçalar ile sağlanabiliyor :)


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

İlk başladığım oyun CS 1.6 idi, daha sonradan League of Legends ile devam ettim ve yayınlarını yapmaya başladım. CS 1.6'yı bir abiye sahip olduğum için ister istemeden oynadım LoL'ü ise yazın vakit geçirmek amacıyla indirmiştim ve hikayemiz bu şekilde başladı.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

League of Legends hem sevdiğim bir o kadar da nefret ettiğim oyundur :) bunun haricinde CS:GO veya hikaye oyunları ( The Complex gibi) oynamaktan keyif alıyorum.


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Çok fazla yayın izleyebilen birisi değilim,özellikle çok kalabalık veya çok izleyiciye sahip yayınlardan uzak durmaya çalışıyorum çünkü benim amacım sohbet etmek oluyor ve iletişim içinde olamadığım yayınları ne yazık ki izleyemiyorum bu yüzden verebileceğim büyük bir yayıncı ismi yok.  Oyun yayınlarını izlediğimde dayanamayıp oynama isteği oluşuyor. Bu yüzden ne yazık ki verebileceğim bir isim yok.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.