Hytale Sistem Gereksinimleri

Sistem Gereksinimleri
Tüm zamanların en çok konuşulan ve en çok satılan oyunu Minecraft! Peki Minecraft'ı bu kadar oynatan şey ne? Tabi ki bunun sırrı bizlere sunduğu sonsuz dünyada gizli. İster kendi dünyamızda tamamiyle bize ait bir şekilde yaşarız istersek de arkadaşlarımızla bunun keyfine varırız. Tabi Minecraft'ın en çok oynanan kısmı ise çok oyunculu olan kısmı. Minecraft serverları normal oynanan versiyonundan daha çok oynanan ve daha fazla farklı mod bulunduğu için her türde başka oyuncularla rekabet içinde olduğunuz bir alandır. İçinde Bed Wars, Build Wars, Hunger Games, Sky Block, Parkur ve daha nicelerini bulundurduğu için Minecraft sunucuları daha fazla tercih ediliyor.


Evet gelelim bu sunucular arasında en çok bilinenine! Minecraft çok oyunculu sunucu dediğimizde bütün minecraft severlerin aklına hep aynı isim geliyor o da kesinlikle "Hypixel"! Evet bu sunucu yıllardır açık ve oyunculara muazzam bir oyun deneyimi yaşatıyor. Kendi bünyesinde yıllardır değişmeyen bir kemik kitlesi ve daima artmaya devam eden oyuncu topluluğu var. İçindeki onlarca oyun modu ve sunduğu sınırsız kaynaklar sayesinde en çok bilinen Minecraft sunucusu olmayı zaten hak ediyor. Hypixel de bu popüleritenin farkında ve kitlesine en güzelini sunma yolunda sunucularının sınırlarını aşıp yepyeni bir şey ile karşılarına çıkıyor. O da tabi ki "Hytale" isimli Minecraft 2 diye anılan oyunları oldu.


Hytale Nedir ?

Hytale söylendiği gibi Minecraft 2 mi olacak ? Aslına bakarsanız gerçekten Minecraft gibi olacak bir oyun ama oyuncularını sunucularında düşündükleri gibi tamamiyle oyunlarında da oyuncularını düşünerek onların ilgisini çekecek düzeyde şeyler yapıyorlar. Mesela Hytale'da karakterlerinizi, kullandığınız silahları, evcil hayvanlarınızı ve daha nice özelliği basit kodlama dilleri ile yapabileceksiniz. Çok sevdiğiniz bir şeyi oyuna eklemek sizin için hiç zor olmayacak. Sizlere sandbox adı altında çıkan bütün oyunlardan daha bağımsız bir özellik sunacaklar. En son bunun aynısını Garry's Mod isimli oyunda görmüştük. Bildiğiniz gibi GMOD aslında mod yapma oyunu olarak tanınıyor. Hytale bir nevi bunun Minecraft versiyonu olacak.

Hypixel'in yaptığı açıklamaya göre Hytale tahmini 2021 yılı gibi çıkacak. Minecraft'ın kendisi 150 MB civarlarında bir oyun fakat bizlere sağlam grafikler, eklenebilir özellikler ve yeni bir oyun motoru ne kadarlık bir depolama ve donanıma patlayacak ?


Hytale Sistem Gereksinimleri


Şu an herhangi Hytale Sistem Gereksinimleri ile ilgili yapımcı firmadan net bir bilgi elde edemedik fakat bilgi verildiği takdirde en kısa zamanda sizlere ulaştıracağız.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.