Taha "Macro Hunter" UZUN Kimdir ?

Macro Hunter Youtube
Youtube dünyasından tanıdığımız Macro Hunter kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Taha "Macro Hunter" UZUN bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Taha Uzun, 16 Şubat 1994 yılında Ankara'da doğdum ve büyüdüm. Memleketim Mersin.


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

İlkokul, Lise ve Üniversiteyi Ankara'da okudum. Anadolu lisesi mezunuyum. Başarılı bir öğrencilik hayatım oldu. Bunun yanında sosyal hayatıma da her zaman önem verdim. Ankarada bir üniversitede İnşaat mühendisliği okudum ve aynı zamanda okurken, birkaç inşaat şirketinde çalışma fırsatı buldum. Bu sayede mezun olur olmaz bir firmada işe girdim.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

2002-2018 yılları arasında profesyonel olarak yüzmeyle ilgilendim. 2005-2010 yılları arasında Türk milli takımında yer aldım. İş temposundan dolayı bunu sadece bir hobiye çevirdim ve sporuma devam ediyorum. Asıl mesleğime gelecek olursak; Ankara'da Uluslararası bir firmada inşaat mühendisiyim. Severek tercih ettiğim bu meslek alanında 2. Yılımı geride bıraktım. İnsanlarla muhabbet etmeyi seven, sıcakkanlı birisiyim. Bu sayede de mesleğimi yaparken keyif alıyorum.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa Temmuz 2019 da başladım. Açıkçası hiç aklımda olan bir şey değildi. İnsanlara içerikler üretip, belirli bir kitle oluşturacağımı düşünmemiştim. Arkadaşlarımla bir akşam muhabbet ederken stres atmak amaçlı böyle bir olaya başlasam nasıl olur diye düşündüm. Haftanın 6 günü çalışmaktaydım ve benim için bir stres atma aracı olabilirdi. Bu yolda kendime bir hedef belirlemeden başladım. Tek amacım eğlenmek kafa dağıtmaktı ve öyle de oldu. Kısa süre içerisinde beni seven ve takip eden bir kitleyle iç içe buldum kendimi.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Açıkça söylemek gerekirse başlarda bir hedefim yoktu. Ancak gün geçtikçe anladım ki insanların beğendiği içerikler yapmak, güzel yorumlar almak iş tempomun yanında benim stresimi azaltıp, beni mutlu ediyor. Her ne işle uğraşırsam uğraşayım, gelişi güzel yapmayı sevmem ve buna da laf arasında bahsedip başlamış olsam da her bir detayına özen göstermekten kaçınmadım. Ancak bu şekilde yaptığım iş içime siniyor ve gönül rahatlığıyla insanlarla paylaşabiliyorum.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

7-8 Yaşımdan beri bilgisayarla iç içeyim ve ilk oyun hayatım bu yaşlarda Levent dayımı oyun oynarken izleyerek başladı. O dönemler dayım FIFA, Max Payne, GTA III, Need for Speed II tarzında oyunlar oynuyordu ve benim de ilk oynadığım oyunlar bunlardı. Bunlardan sonra 2005 Yılında Knight Online’a başladım ve şu ana dek aralıklarla oynamaya devam ettim. Bulanan youtube kanalımda da içeriklerim bu oyuna ait.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

CS:GO, PUBG, Knight Online

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.