Gizem "Starlynx" SİNAN Kimdir ?

Gizem SİNAN Kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız Starlynx kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Gizem "Starlynx" Sinan bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Gizem Sinan. İzmirliyim ve 26 Aralık 1997 tarihinde doğdum.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Yaşar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden 2019’un Haziran ayında mezun oldum. Lisans bölümünü dereceyle ve onur belgesiyle bitirmem dışında akademik bir başarı kaydetmedim.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Bölümüm gereği asıl mesleğim Filoloji olmasına karşın, hali hazırda mesleğimi icra etmiyorum. Şu aralar çok taze bir yayıncı olmanın getirisiyle öncelikli odağım yayıncılık ve peşinde gitmekten asla yorulmayacağım hayalim olan oyunculuk.

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yaklaşık dört ay önce büyük bir heyecanla yayıncılığa başladım. Uzun zamandır Twitch’te sessiz bir izleyici olarak bulunuyordum zaten fakat platformun gün geçtikçe gelişmesi, değişmesi ve hali hazırda oynadığım oyunları kaliteli bir vakit geçirmek amaçlı başkalarıyla paylaşma isteği beni yayıncılığa başlatan asıl sebep olabilir.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Tabii ki, belli bir amacın olmadığı yolda yürümek istemez kimse. Benim öncelikli hedefim, kendim olabildiğim, kendimi ve kitlemi mutlu edebildiğim kaliteli yayınlara devam etmek, çizgimden şaşmadan başarılı bir yayıncı olabilmektir.

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Gerçekten çok küçük yaşta tanıştım oyunlarla, şu an hatırlayabildiğim kadarıyla ilk oynadığım oyun Tomb Raider II olmalı.

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Çoğu FPS oyununu severim diye düşünüyorum. Ama özellikle, her zaman kalbimde ayrı yeri olacak oyunlar dendiğinde aklıma DMC serisi, GTA serisi, Hitman, Dishonored, Metro: Last Light gibi oyunlar geliyor. İyi bir hikayesi olan oyunlar ise daima favorimdir.

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Özellikle son zamanlarda CoconutB ve Pqueen’i izlemekten keyif alıyorum diyebilirim.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.