Ses İzolasyonun Avantajları Nelerdir ?

Turkish Acoustik olarak günümüzde oluşan gürültü kirliliği ve rahatsız edici sesleri en az seviyeye indirerek en sağlam ve kaliteli ses izolasyon malzemelerimizle müşterimizin her zaman yüzünü güldürmeye devam ediyoruz.


Ses izolasyon malzemelerimiz hep dekoratif açıdan şık, hem de akustik açıdan verimlidir. Farklı renk seçenekleriyle de beraber uygulanacağız alandaki ses izolasyonu tamamen sizin hayal gücünüze kalmış.  Ses izolasyonlarını hem duvarda hem zeminde hem de tavanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Turkish Acoustic olarak ses izolasyon sorunlarınıza kesin çözüm sağlamaktayız. Duvar ses izolasyonlarında genellikle ses izolasyon ürünleri ön plana çıkmaktadır. Zemin ses izolasyonlarında ise izolasyon şilteleri, tavan ses yalıtımların da ise izolasyon panelleri ön plana çıkan izolasyon malzemeleridir.


Tüm ses izolasyon malzemelerimiz sertifikalı olup kesinlikle yanmaz ve alev ilerletmez. İlgili testlerden ve deneylerden başarıyla geçip sertifikalara sahip olmuştur. Turkish Acoustik her zaman hizmetinizdedir. Ses izolayon malzemelerimiz kullanıcı dostudur.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.