Virus Outbreak Coins Lokasyonları

Virus Outbreak Coins Location
CS:GO oyuncularının uzun zamandır beklediği operasyon sonunda geldi! Operation Shattered Web uzun zamandır artık oyundan sıkılan oyuncuları bile tekrar geri getirmeyi başardı fakat çoğu oyuncunun şikayetçi olduğu en büyük sıkıntı bu operasyon biletinin fiyatı oldu. Fiyatını görevlerin sonlarında aldığımız ödüller ile çıkaracağını düşünen insanlar kıydı paraya aldı tabiki.

Operation Shattered Web ile oyuncuların oynama listelerine bir çok mod ve görev eklendi. Bunların biriside Co-op modlardır. Virus Outbreak bunlardan biridir. Virus Outbreak görevine girdiğimiz bulmamız gereken coinsler etrafta gizli olarak koyulmuştur. Bu yazımızda coinslerin yerini bulamayanlar için Virus Outbreak Coins yerlerini göstericez.


İlk coins, cezaevi bloğundaki pusudan kurtulduktan sonra bulunabilir. Kapılardan biri kapanacak, onu açıp mağaraya girmelisiniz.

İkincisi virüsün bir örneğini aldıktan sonra yüzeyde olacaktır. Merdivenleri tırmanıyoruz, keskin nişancıları öldürüyoruz ve sağdaki kayalığa dikkat ediyoruz orada göreceğiz.

Üçüncü jeton en sonunda, helikopter pistinin yanında olacak. Oraya gitmeden önce onu al.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.