Bülent "d00pe" YILMAZ Kimdir ?

d00pe twitch
Twitch dünyasından tanıdığımız Bülent YILMAZ'ı yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Bülent "d00pe" YILMAZ bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Merhabalar, ben Bülent Yılmaz doğma büyüme Manisa'lıyım 4 haziran 1992 doğumluyum.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Eğitimim durumum baya bir karışık kısaca yazayım. Bilişim teknolojileri ve teknik servis mezunuyum. Üniversite de bilgisayar programcılığı okuyorum ama şuan kaydım donuk.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Yaklaşık 4 sene kadar spor salonunda yardımcı antrenörlük yaptım, şuan özel bir sektörde çalışıyorum. 

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa başlayalı 2 sene oldu ama ne yazık ki devamlı olarak yayın açamadım, ilk zamanlar internet problemim vardı onu şuanlık düzelttik. Yaklaşık 3 aydır haftada en az 4 gün yayın açıyorum.  

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Hedef olarak değilde düşünce şeklim şu şekilde kemik bir kitlem olsun chat ile beraber eğlenceli ve etkileşimde olduğum bir yayın tarzı istiyorum diyebilirim. 

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Tabi ki atari olarak başladı oyunlarla tanışmamız ama bilgisayarda ilk oynadığım oyunlar orta okul zamanında internet cafe de diablo ve Knight, knight oyun hayatımda çok yer kapladı diyebilirim ailemle kavgalara kadar gidiyordu artık olaylar :) Daha sonra lol ile oyun hayatıma devam ettim yayınlara başladığım zamanda lol yayınları yapıyordum. Daha sonra pubg, fortnite derken kendimi şuan gta'da role play yaparken buldum. Son 4-5 aydır da roleplay e devam ediyorum.

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Hikaye bazlı oyunları oynamayı seviyorum, Fps oyunlarını son 1  yıldır oynamıyorum ondan önce cs ve pubg olarak uzun süre oynamışlığım var. Knight, Pubg, Lol, Gta, Witcher 3 ve Diablo,   

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

wtcN, Jahrein, Elrean, h3x, Raufbaba25, Pintipanda



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.