Link Kısaltma ile Para Kazanma Detaylı Anlatım

Link Kısaltma ile Para Kazanma
Ek1: Link Kısaltma ile Para Kazanma Detaylı Anlatım
Merhabalar dostlar,


Bildiğiniz gibi internetten para kazanma furyası son yıllarda oldukça fazla revaçta. İnsanlar işlerine ek olarak para kazanmak istedikleri için böyle ufak tefek işlerle de ceplerine harçlık mahayetinde para girsin diye işler yapmaktadır. Kimi kişiler ise bu işi doğrudan ana işleri olarak sayarak büyük projeler oluşturuyorlar. İnternetten para kazanma işi kesinlikle hayal değil! Fakat zorluk ve kolaylık olarak belirli skala arasına yerleştirebiliriz. Bu skala içerisinde Link Kısaltara Para Kazanma işi bence orta düzeyde zorluğa sahip güzel bir para kazanma işidir. Peki Link Kısaltarak Para Kazanma nedir ? Öncelikle rehberimizin başlıklarını tanıyalım;

1. Link Kısaltarak Para Kazanmak Nedir ?

2. Link Kısaltarak Para Kazanma Taktikleri Nelerdir ?

a. Link Kısaltmada Youtube Kanalı
b. Link Kısaltmada Instagram vb. Sosyal Medya
c. Link Kısaltmada Website

3. Link Kısaltarak Para Kazanmak Güvenilir midir ?

4. En Güvenilir Link Kısaltma Siteleri


Link Kısaltarak Para Kazanmak Nedir ?

İnternetten para kazanmak dediğimizde yaş kitlesi farketmeksizin link kısaltmalar herkesin aklına gelir. Peki nedir bu link kısaltmak ? Link kısaltma sitelerinin temel olarak tanımını kabataslak şöyle yapabiliriz;

Elinizde bir URL var bu URL’yi sitenin ilgili bölümünden sitenin URL’sine çeviriyorsunuz ardından çevirdiğiniz URL’ye birisi girdiğinde 5 saniye reklam izleyip “Reklamı Geç” butonuna basarsa siz bu kişiden para kazanıyorsunuz.

Link Kısaltarak Para Kazanmak
Ek2: Link Kısaltma ile Para Kazanma Detaylı Anlatım

Aslında zor gibi gözüküyor fakat oldukça kolay çünkü yıllardan beri bu sistem herkes tarafından bilindiği için kimse yadırgamadan 5 saniye süreyi bekleyip reklamı geçe basıyor. Bu yüzden sizler için bu tarz bi para kazanma olayı imkansız değildir. Genelde Link Kısaltma siteleri 1000 kişi başı ücret ödüyor örneğin 1000 Tıklama başı 5 Dolar gibi. Dolar bazlı çalışan yabancı ve Türk menşei sitelerin açıkcası fiyat performans açısından kaliteli olduğunu söyleyebilirim.

Fakat unutmadan söylemem gerekiyorki çoğu kişi hileye hurdaya başvuruyor, bu gibi şeylere gerek olmadan organik bir biçimde insanların işine yarayacak şeyleri kısaltmanız sizler için daha iyi olabilir bu konudaki diyeceğim diğer şeyleri 2. Başlık altında anlatacağım.


Link Kısaltarak Para Kazanma Taktikleri Nelerdir ?

Link Kısaltmada Youtube Kanalı

Link kısaltarak para kazanma taktikleri içerisinde en çok işe yarayan metodlardandır. Örneğin bir Youtube Kanalınız var ve bu kanal üzerinde çeşitli videolar çekiyorsunuz. Mesela bir hatanın çözüm videosunu çektiniz ve bu hatayı çözerken kullandığınız programı bir yükleme sitesine yüklediniz. Peki bu yüklediğiniz programın linkini öylesine açıklamaya mı ekleyeceksiniz ? Yoksa link kısaltma servisini kullanarak bunun üzerinden para mı kazanacaksınız ? Hem sizin işiniz görülür hem de yardımcı olduğunuz insanların işi görülür.

Youtube Kanalının gelişmiş olmasına gerek yok isterseniz sıfırdan başlangıç yapın ve yabancı kaynaklardan Türkçe üretilmemiş insanların ihtiyacı olan içerikleri üretin ve indirme linklerini yada işe yarayacak diğer linkleri kısaltın bu şekilde zamanla bu video insanlar tarafından aranacak bir çözüm olduğu için bulunacak ve iyi izlenmelere çıkacaksınız. İyi izlenmeler = Kısalttığınız linkten bol bol para kazanmak

Link Kısaltmada Instagram vb. Sosyal Medya

Link kısaltarak para kazanma taktikleri dediğimizde aklımıza gelmesi gereken en önemli şey sosyal medya’nın gücü olmalıdır! Bunun sebebi sonunda bütün insanların yolunun burada kesişmesinden kaynaklı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Peki nasıl ?
Örneğin;
Instagram sayfanız var. Belirli bi sayıda kemik takipçiniz var. Kitlenize göre link paylaşımlarında bulunabilirsiniz. Erkeklerin yoğunlukta olduğu bir sayfanız var ise bu sayfada maç linklerini kısaltıp açıklamanıza ekleyebilirsiniz ve ardından hikaye paylaşarak o maçın linkinin profilinizi açıklama kısmında olduğunu söyleyebilirsiniz. Kadınların ağırlıkta olduğu bir sayfanız var ise magazinsel bir şey kısaltıp aynı şekilde onu da paylaşabilirsiniz.

Genç nesilin çok fazla başvurduğu saçma sapan ifşa ve 18 yaş üzeri içerikleride kısaltabilirsiniz onlara da aşırı derecede talep var fakat her link kısaltma sitesi bu gibi 18 yaş üzeri şeylere izin vermeyebiliyor o yüzden ban yiyebilirsiniz sistemden bundan dolayı kazancınızı riske atmamak için site kurallarına uymanız önemle rica olunur.

Sosyal Medya için olan örneklerimi sadece Instagram olarak düşünmenize gerek yok aslında. Çünkü son yıllarda Facebook düşüşe geçtiğinden bu zamana kadar Twitter oldukça patlayan bi sistem oldu. Sizin için Twitter çok avantajlı olabilir. Çünkü Instagramdan bir sayfa kasmanız yada yorum spamlemeniz gerekiyor fakat Twitter üzerinde TT’lere göre paylaşımlar üretebilirsiniz ve TT’ler ile paylaşabilirsiniz böyle ce bir kaç kişi demeden sayıya önem vermeden ne kadar insana gösterebilirseniz sizin yararınıza olur. Unutmayın TT’ler yani Trend Topicler sizin hayatınızı kurtarabilir iyi bir pazar araştırması yapabilirsiniz bu konu hakkında.

Link Kısaltmada Web Site

İlk maddemizde söylediğim Youtube kanalında olduğu gibi Website işlemleri de sizler için yararlı olabilir fakat söylemeden geçemiyeceğim Youtube Kanallarının gücü ortaya çıktıktan sonra websiteler eskisi gibi rağbet görmüyor. Ancak Youtube Kanalınızı web siteniz ile desteklerseniz iki yönden de sizin için güzel bir şey olabilir. Youtube Kanalında bahsettiğim gibi yine bu işlemde de insanların işine yarayacak içerikleri sitenize toplayıp düzgün bir yazı eşliğinde indirme vb. Linklerini kısaltarak insanlara ulaştırabilirsiniz.

Link Kısaltarak Para Kazanmak Güvenilir midir ?

Açıkcası düzgün siteleri tercih ettiğiniz sürece herhangi bir ödeme problemi yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben tam 4 yıldır link kısaltara para kazanıyorum ve 4 yıldır da aynı siteyi kullanmaktayım. Resmi günler dışında ödeme geciktirmesi söz konusu dahi olmadı. Güvenilirlik konusunda her siteye güvenmeyin çünkü para işleriyle uğraşıldığı için çoğu site TC NO gibi bilgilerinizi vs. istiyor o yüzden her siteye güvenmemek gerekiyor. 4. Madde de sizlere en güvenilir link kısaltma servisi hangisidir “bence” tırnağı içerisinde size onu göstericem.

En Güvenilir Link Kısaltma Siteleri


Bc.vc Link Kısaltma Servisi  benim şahsen tam 4 yıldır kullandığım link kısaltma servisidir. Şu an’a kadar sadece 1 hesabımdan 363 dolar yani 2055 TL para kazandım. Herhangi bir ödeme sıkıntısı dahi yaşamadım. Bahsettiğim sosyal medya taktiklerindeki 18 yaş üzeri işlerinizi bu sistemde yapamazsınız maalesef. Çünkü adult içerik sistem içerisinde kurallara aykırı bu yüzden hesabınız kapatılabilir dikkat etmenizi öneririm.

Şu an Bc.Vc sistemi üzerinde 1000 Gösterim başına 3 Dolar kazanabilirsiniz yani bu da Türk Lirası olarak 17 TL’ye tekabül ediyor. Eğer işleyen bir sisteminiz var ise gün içerisinde yüzlerce lira para kazanmanız şaşırtıcı bile olmaz.

BC.VC Link Kısaltma Servisine Kayıt Olma Linki : https://bc.vc/?r=54140

Güvenilir Link Kısaltma Siteleri
Ek3: Link Kısaltma ile Para Kazanma Detaylı Anlatım
Internetten Link Kısaltarak Para Kazanma rehberimiz bu kadardır, aklınıza takılan bir soru vs. bir şey var ise yada eklemek istediğiniz, katkıda bulunmak istediğiniz detayları yorum olarak belirtirseniz hepsini dikkate alacağımdan hiç şüpheniz olmasın, bol kazançlar.

1 yorum:

  1. Link kısaltıp para kazanan ekip burada mı? :) İnternet kadar eski bir yöntem olan link kısaltarak para kazanmayı açıkladığınız için teşekkür ederim. Güzel para kazandıran bu yöntemi herkese tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.