Figen Bengi Kimdir ?

Figen Bengi Twitch
Twitch dünyasından tanıdığımız Figen BENGİ'yi yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Figen BENGİ bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.

Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz

Figen Bengi - Trakyalıyım ama anne tarafı Yunan ve Bulgar göçmeni :) 18 Mart 1997 ( Çanakkale Zaferi )

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Plato MYO şimdiki adı  Ayvansaray Üniversitesi RTP  ( Radyo Televisyon Sinema Programcılığı ) 2 senelik bitirdim. 

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

1 sene boyunca Post Production Asistant yaptım , Ayla Müslüm Çiçero ve Türk İşi Dondurmada çalıştım. Küçük bir radyoda kısa çaplı bir maceram olmuştu. Onun dışında şuan tam zamanlı yayıncı olma yolunda ilerlemeye çalışıyorum.  

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa bir 9 ay önce felan yanlışlıkla başladım. Twitch platformunu biliyordum fakat hiç bir alakam yoktu taaa ki Plastation oynarken aynı anda Twitch yayınları da açabileceğimi fark ettim. Bir deneyeyim dedim ve tek tük yayınlar açmaya başladım. Sonrasında sardı bu olay. Dedim ki NEDEN OLMASIN ?! Şimdi ortalama seviyede ufak çaplı yayınlar açıyorum.  Yayın baya imece usulü mikrafon arkadaştan kulaklık başka bir arkadaştan felan.  Ama en önemlisi eğlenerek yaptığım bir iş olacak :)

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Twitch Türkiyede En iyi Kadın yayıncılar arasında olmak. 

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Plastation 1 gri kasa Crash . Ben aslında konsol oyuncusuyum daha çok plastationdan oyun oynamayı seviyorum.  İnanır mısın daha yeni yeni Pc de oyun oynamaya başladım. Evet biraz geç kalınmış ama olsundu.  

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Daha çok hikayeli oyunları oynamayı seviyorum. Sims, Uncharted, Battlefield , Tomd Raider gibi. Şuanki Detroid Becoma Human göz bebeğim. 

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Jahrein i izlemeyi seviyorum.


1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.