Erhan "ERHANIN50TONU" PARLAK Kimdir ?

ERHANlN50TONU Kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız Erhan PARLAK'ı yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Erhan "ERHANIN50TONU" PARLAK bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Erhan Parlak, Düzce doğumluyum ama 31 senedir Kocaeli'de yaşıyorum. 01.06.1987

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Okumak zordu benim için. İşim gücüm dolayısı ile ben orta okul iki'de iş hayatına atıldım kendi dükkanımız vardı orda başladım iş hayatına hem okuyup hemde bizimkilere yardıma giderdim. Hatta küçük yaşlarda dükkanı açıp işletirdim. Neyse konumuza dönelim, Nihayetinde bir yandan da okudum Üniversite mezunuyum Kimyager branşında.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Evet hem esnaflık hemde kimyagerlik mesleklerine sahibim.

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa çok oldu aslında başlayalı, Ama bunda büyük payı olan Zeon'a borçluyum bu alana girmemde etkisi çok büyük. Hep özenirdim sevenleri olsun oynadığımız oyunlar olsun ekipçe çok eğleniyorduk. Bir gün dedim benim neyim eksik ve gittim biraz donanımı'mı yükselttim ve sonrasında yayınlara başladım. Sanırım bundan 3-4 yıl önce.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Tabi ki hedeflerim var. Öncelik ile kendimden asla vazgeçmem değiştirmem kendimi yani neysem oyum abi. Sonrasında daha geniş kitlelere ulaşmak ben eğleniyorken herkesi eğlendirmek istiyorum. Biraz daha büyüdüğüm zaman daha güzel içerikler ve daha güzel etkinlikler ile izleyenlerimin karşısına çıkmak istiyorum.

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Ohoo 87'li bir adama da bu sorulmaz :) Biz kara kutu ile başladık oyunlara, herkes bilmez. Sonra Atari, Atari salonları, Sega, Playstation yani o kadar çok oyun oynadım ki inanamazsın (: ve cidden ilk oyunumu hatırlamıyorum ama kendimi net bildiğim zamanlar. Ama birkaç oyun sıralayım hatırladığım kadarı ile PacMan,  PolePozition,  Piftall, Tank, Soccer, Mario ve Contra vs :)

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Call of Duty Hayranıyım. Bütün serilerini oynamışımdır. Sonrasında şöyle söylemek istiyorum, Hangi oyundan keyif alır ve eğlenirsem o oyunu oynarım. Mesela çok saçmadır bugün bir oyun beğendim Steam'da KurtzPel diye, hiç alakam yoktur ama indirdim ve oynayacağım (: 

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Zeon ve Kemal Can Parlak



4 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.