Ela "Evelinaaaa" Sayre Kimdir ?

Ela Sayre Youtube
Youtube ve Twitch dünyasından tanıdığımız Evelinaaaa kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Ela "Evelinaaaa" SAYRE bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Ela Sayre. İstanbul'da 24 eylül 1994'de doğdum.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

İstanbul Üniversitesi mezunuyum.Ancak şuan için ikinci üniversite olarak İstanbul Üniversitesi'nde İktisat okuyorum.

Mesleğiniz nedir ?

Ne yazık ki şuan çalışmıyorum.Bunun sebebi biraz da herhangi bir işte değil de kendi istediğim alanda çalışmak.Herkes bu kadar deneyim ararken yeni mezun biri olarak iş hayatına başlamak pek kolay olmuyor.

Youtube'a nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Açıkçası Youtube'a tam nasıl başladığımı hatırlayamıyorum.Çok sıkı bir Youtube izleyicisiydim.Kafamda hep acaba ben de yapabilir miyim düşüncesi vardı.Ama bu düşünce benden çok uzaktaydı,başlayabileceğimi hiç düşünmemiştim.Yeni bir kamera,mikrofon,ışık,edit,en azından edit yapabilecek seviyede güçlü bir bilgisayar,içerik gibi kafamda birçok engel vardı.Fakat şimdi anlıyorum ki gerçekten isteyince o engeller birşekilde anlaşılıyormuş.Şuan kanalda çok video olmasa da en azından istediğim bir videoyu üretebilecek bilgi ve deneyime sahibim.Bunu bilmek bile benim için gerçekten güzel bi lüks.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Youtube'a başlarken bu tarz bişey asla düşünmedim.Benim tek istediğim o platformda bişeyler üretmekti,orada kendimi görmekti.Özellikle vlog izleyicileri bilir.Bazı vloglar adeta kısa bir film gibidir.Şehrin en güzel görüntüleri,arka fonda hafif bir müzik,slow motion görüntüler ve inceden sahneye düşen glitch efektleri.İşte şimdi o tarz vlogları ben yaratıyorum,hem de herşeyini tamamiyle ben.Editinden çekimine,hatta şarkı seçimine kadar.Bunu yaratmış olmak bile beni oldukça tatmin ediyor.

Youtube üzerinde takip ettiğiniz kanallar hangileri ?

Açıkçası Youtube'da neredeyse her kategoriyi,her Youtuber'ı takip ettiğim bir dönem oldu.Bu Youtube'a içerik üreticisi olarak başlamadan Youtube'u daha iyi anlamak istediğim dönemdi.Ancak şuanda sadece belli Youtuber'ları takip ediyorum,trendlere bile bakmadığımı söylebilirim.O kanallar ise şöyle ; Evelina Parkere,Lota Ulmane,Sasha Chistova ve Annkuzockha.

Youtube dışında kendinize sosyal medya için bir hedef koydunuz mu ?

Maalesef sosyal medyadan pek hoşlanan birisi değilim.Elimde olsa sadece Youtube kanalım olur ve geri kalan tüm hesaplarımı kaparım.Ancak böyle bir işle uğraşmak diğer bütün sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanma zorunluluğu getiriyor.Çünkü az da olsa o platformlardan kanalına bir trafik alıyorsun.Ben de sosyal medyayı en azından trafik alacak aktiflikte kullanıyorum desem yeterli olur sanırım.



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.