Cem "Towshun" BENGÜL Kimdir ?

Towshun Kimdir
Twitch dünyasından tanıdığımız Cem BENGÜL'ü yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Cem "Towshun" BENGÜL bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Cem BENGÜL
Kahramanmaraşlıyım
Haziran 24, 1991 doğumluğum.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Lise 2 terk eğitim durumum, okuldan çok müzik ve tiyatroya düşkünlüğümden okulda başarılı olmama rağmen tercihimi bu yönde kullandım. 5 yıl kadar bateristlik yaptım askerlikten sonra devam etmedim. Sonrasında Ankara’da tiyatro eğitimi almaya başladım onu da özel sebeplerden bıraktım. Çocukluğumdan bu zamana çizim yapıyorum ve dövme işine giriştim yaklaşık 7 senedir dövme yapıyorum ama yayınları tam zamanlı açmaya başladığım için dövme işi de biraz ikinci planda kaldı diyebilirim. Ben baya şıpsevdiymişim aslında :D

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Dövme sanatçısıyım 6 aydır pek yapmıyor olsamda…

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yaklaşık 9 aydır yayın yapıyorum. Çocuk arkadaşım (Patcutez) bahsetti bana Twitch’ten. Beni buna o yönlendirdi diyebilirim. Eğlenebileceğim aynı zaman da başarılı olabilirsem bana bir çok imkan sunabilecek bir alan olduğunu düşündüm ve başlamak istedim. Şuan bulunduğum yerden memnunum sanırım doğru bir yol izliyorum ve daha iyi yerlere gelebilmek adına mücadelemi devam ettireceğim. Bol Bol eğlenmek, eğlendirmek ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Elbette daha öğreneceğim çok şey var daha yolun başındayım diyebilirim.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Tabii ki hedeflerim var, en önemlisi ne yapıyorsam o işte başarıyı en üst düzeylerde elde etmeyi hedefliyorum. Elimden ne gelir kapasitem nedir bilmiyorum ama amacım hedefimi hep yapabileceğimi düşündüğümden biraz daha yukarda tutmak.Hedefimi yükset tutmayı hem elimdeki ile memnun olabilmek için hem de sınırlarımı zorlayabilmek adına doğru bir tercih olarak görüyorum

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Bu soru insanı çok geçmişe götürür aslında : ) Test Driver 5, Age of Empires’lerle başladım oyun oynayama ama yayıncılık hayatımın başlangıcında en aktif oynadığım oyun PUBG. Yanısıra Witcher, Hunt, GTA 5 gibi oyunlar oynadım.  

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Toplulukla oynanan oyunlardan genel olarak keyif alıyorum diyebilirim. Teker teker saymaktansa. Hiç kimse tarafından sevilmese de güzel bir arkadaş grubuyla oynadığım bir çok oyundan keyif aldığım olmuştur.  

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Yine genel bir cevap olacak ama izlerken güldüğüm yayınları izlemeyi seviyorum. Çok istisna ama oyun performansı iyi olan yayıncıları izlediğim de oluyor zaman zaman.


1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.