Berrak "cocomel" Ejderoğlu Kimdir ?

cocomel twitch
Twitch dünyasından tanıdığımız Berrak EJDEROĞLU'nu yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Berrak "cocomel" EJDEROĞLU bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Ben Berrak Ejderoğlu.4 nisan 1992 Giresun doğumluyum.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Haziran 2018 İAÜ psikoloji bölümü mezunuyum.Üniversiteye kadar Giresun'da eğitim gördüm.Üniversite ile hayranı olduğum İstanbul serüvenim başladı.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Yayıncılık dışında şuan mesleğimi yapmıyorum.Kendime mezun olduktan sonra yapmak istediğim şeyleri hayata geçirmek için biraz zaman verdim diyebiliriz ve şuan onlara odaklanmaktayım. Fakat psikologluk yapmayı da istiyorum.Bir yandan da onunla ilgili de planlarım var ve yapmak istediklerim için uğraşıyorum.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Yayıncılık sektöründe "şu kadar izleneyim,çok tanınayım vs" gibi hedeflerim yok açıkçası.Tabi bunları her yayın yapan insan verdiği emeğin,harcadığı zamanın karşılığı olarak görke ister elbette.Ben yayınlara başlarken hedefim konuşabileceğim,yeri geldiğinde dertleşebileceğim,birbirine saygısız davranmayan,birbirini dinleyip empati yapabilen bir topluluk oluşturmak ve bu toplulukla arkadaş ortamındaymışçasına eğlenebilmekti. Gelecek için hedefim bu topluluğun seviyesinden,saygısından bir şey kaybetmeden büyümesini sağlamak.Bunun için de elimden geleni yapıyorum . Daha net bir hedef söylemek gerekirse,beş kişi de olsa beşyüz kişi de olsa benden iyi bahsettikleri,örnek gösterdikleri bir yayıncı olmak istiyorum.

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Eğer atari dönemlerine inmeyeceksek gerçek anlamda ilk oynadığım oyun bir ps oyunu olan "Crash Of Bandicoot".Ataride ise ilk oynadığım oyun "Circus Charlie". Oyunlarla tanışmam da kuzenimin daha Türkiye'de yokken buraya ps getirmesi ve ailemin bunu görüp ps kafe açmasıyla başladı.Söylediğim oyunu annemle dükkana giderek saatlerce oynardım. Biz ps kafeyi açmadan önce ise kuzenim "Resident Evil" oynardı.Ps ile tanışmam aslında bu oyunla oldu da diyebiliriz.

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Bu zamana kadar en severek oynadığım oyun BATTLEFIELD 4. Yaklaşık 3 yılımı bu oyuna verdim. İlk çıktığında almıştım. Sonrasında yabancı ve sadece erkeklerden oluşan kalabalık bir profesyonel olmayan takımda bulundum.Çok eğlenceli ve güzel zamanlardı benim için. Dünyanın bir çok yerinden güzel arkadaşlıklar edindiğim ve oynarken gerçekten rahatladığım için favori oyunum BF4. Şu sıralar ise en çok vakit geçirdiğim oyun,Bf için ara verdiğim ve şimdilerde geri döndüğüm Leauge of Legends.

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Twitchte örnek aldığım tek bir yayıncı ismi vermem gerekirse bu Pintipanda olur.Kendisinin chat ortamını,izleyici kalitesini,oyunlardaki durumlara verdiği tepkileri,yayına hakimiyetini ve tabiki kişiliğini çok kaliteli buluyorum.Genel olarak yayın yapan arkadaşlarım dışında ise daha çok lol için içerik üreten yayıncıları takip etmeyi,onları izleyerek kendime birşeyler katmayı seviyorum.



1 yorum:

  1. tam dayaklıksın ha yav 28 taşında ooo tövebe tövbe 1991 li o aslında kendisini kandırıyor

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.