Aleyna "Lasiela" Çevik Kimdir ?

Twitch Lasiela
Twitch dünyasından tanıdığımız Lasiela kanalını yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Aleyna "Lasiela" Çevik bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Adım Aleyna, 12 Aralık 2001'de doğdum. Doğma, büyüme İstanbulluyum.

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Şuan daha lise öğrencisiyim. Hedefimde Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi var. Umarım hayallerimi gerçekleştirir ve hedefimde başarılı olurum.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı ?

Öğrenciyim, boş zamanlarımda hobi olarak yayın yapıyorum.

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayın yapmaya çok kısa bir zaman önce başladım ve kısa sürede güzel başarı elde ettim. Bunun devamının geleceğine inanıyorum ve ne kadar olumsuz şeyler yaşasam da inancım bana umut veriyor. Aslında bir şeyler yapabileceğime inandığım için bu platformdayım, kendimi çoğu oyun vs geliştirebileceğime inandığım için. Umarım başarılı olurum.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Dediğim gibi biraz emek ve başarıyla güzel yerlere gelebileceğime inanıyorum, daha çok gencim bu platforma ayıracak çok fazla zamanım var. Kendimde o ışığı görüyorum biraz daha katetmem gereken yol var. Her şeyden önce hedefim farklı içerikler üreterek daha büyük kitlelere ulaşmak.

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Pek oyun bilgim yok, bu zamana kadar pek oyun geçmişim de yok, ilk olarak küçükken CS 1.6 ve GTA ile başlamıştım. En son da 3 sene önce lol e başlamıştım fakat bilgisayarımda sorunlar çıktı ve bırakmak zorunda kaldım. Şuan Cs go öğrenmeye çalışıyorum ve oynamaya bayılıyorum, en çokta bu oyunda gelişmek istiyorum.  Geneler rp oyunları daha çok seviyorum ama bilgisayar sıkıntım var. Bu sorunumu çözer çözmez  pubg, fortnite gibi oyunlara başlamayı düşünüyorum. Oyun aşığı bir insanım,yeterli sistemim olduğunda hayallerime giden yolda bir adım daha atmış olacağım.

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

CS:GO favori oyunum ve dediğim gibi RP oyunlarına ilgim var.

Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz ?

Twitch platformunda çok yeniyim, pek bilgim olmadan geldim ve çoğu yayıncıyı bile daha tanımıyorum yada şuana kadar düşünce yapısı bana benzeyen bir yayıncıyla karşılaşmadım diyelim, takip ettiğim yada severek izlediğim bir yayıncı yok.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.