CS:GO En İyi Aim Geliştirme Haritaları

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere CS:GO üzerinde gelişmek bi hayli zaman isteyen birşeydir. Bu gelişme sürecinde aim, refleks ve çeşitli yeteneklerinizin işlevselliğini arttırmanız adına hızlandırıcı haritalar bulunmakta. CS:GO’nun workshop desteği sayesinde hayranlar tarafından yapılan aim training haritaları bu konuda tamda değinmek istediğim şeylerdir. Bu videomuzda en işe yarar kaliteli aim training haritalarını derledik, umarım beğenirsiniz.

Training_aim_csgo2

Sizin yönettiğiniz basit ama etkili refleks çalışması modu bulunmakta bu sayede kendinizi hazır hissettikçe devam edebilirsiniz.
Sizden bağımsız ve daha da etkili olan refleks çalışması modu ile de daha sürpriz vuruşlar vurmaya alışabilirsiniz.

Sfui_Gamemode_custom

Doğrudan düşman üzerinde çalışıldığı için aim tutuşu varlıklara daha kolay alışır ve maçlar için avantajlı bir alıştırma yapmış olursunuz.
Düşmanda hareketli bir oynanış olduğu için daima aktif bir çalışma sağlar.
Hareketli varlıklara karşı spray training yaparak sizleri bu konuda alıştırabilir ve mesafe tanımaksızın daha kaliteli spray yeteneğine erişebilirsiniz.

Training Center 1.5c

Hareketli mobların değişik hareketlerine bile refleks çalışması yapmanıza olanak sağlıyor ve sürpriz gibi gelebilecek değişik ani hareketlere karşı sizi ısıtıyor.
Aniden farklı bölgelerden çıkarak sizlere flick shot atabilme imkanı sağlayan güzel bir modu var.
AWP’de hareket eden varlıklara karşı flick shot ve refleks vuruşları yapmanızı sağlayan güzel bir mod var ve bu sayede hızlı geçişlere kendinizi alıştırarak AWP’de daha da ustalaşmanıza olanak sağlar.

Aim Botz

Sağa ve sola hareket eden moblara karşı basit mouse hareketlerinizi geliştirmenizi sağlar.
Uzak varlıklara karşı spray kontrol konusunda çalışma yolunu açar ve mesafe tanımaz bir şekilde spray god olabilmek için güzel bir adım atmış olursunuz.
Botların doğma mesafelerini uzak yada yakın yaparak istediğiniz gibi spray yada one tap çalışması yapabilirsiniz.


Sizlere vereceğimiz aim geliştirme haritaları bu kadardır arkadaşlar, En kaliteli olanları derlemeye çalıştık umarım beğenmişsinizdir, bir sonraki videoda görüşmek üzere, bay bay

2 yorum:

  1. en üsteki thumbnail deki mapin ismi ne?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu harita dostum: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=353366249&searchtext=Training+Center+1.5c

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.