Nanobotic Sistem Gereksinimleri

Nanobotic Sistem Gereksinimler
Nanobotic, uzak, çok uzak bir gelecekte, 3019 yılı, dünyamız uzun süre önce Nanobotlar tarafından ele geçirilmiş ve tahrip edilmiştir. Bir Nanobot deneyinde hata oluştuktan sonra, gezegenin tamamı 35530 çarpı 10, 9 nanosaniyenin gücünde parçalandı.

Bu kovanlı, süper zeki, nanoskopik robotik varlıklar, kendilerini çevreleyen çevreden öfkeli kitle imha araçlarına kadar, anında hayal edilebilecek her şeyi yapma yeteneğine sahiptir. Nihayetinde tüm yaşam formlarının yerini alan nanobotlar kendi aralarında bitmeyen bir savaş başlatmaya başlamışlardı. Ağır silahlı robotlar olarak tezahür ettirildiler, sürekli değişen savaş alanlarında mücadele ediyorlar, her biri özel olarak ihtiyaç duydukları için tasarlanmış göz açıp kapayana dönüşen bol miktarda silah kullanıyorlardı.

Neyse ki, büyük Nanobotic anlaşmazlığı sırasında, asi bir azınlık, bir solucan deliğinden şimdiki zamanda insan ırkına geri dönmenin yolunu keşfetti. Ne yazık ki solucan deliğinin saniyede ~ 191980 bit bant genişliği sınırlamaları nedeniyle yalnızca küçük miktarda veri aktarabilir ancak bilgisayar grafikleri olarak görselleştirilebilecek kadar. Bu başarı sayesinde, şu andaki insanlar gelecekteki robotları bir video oyunu aracılığıyla kontrol edebiliyorlar. Şimdi isyana katıl, dünyayı eski durumuna döndürmek için nanobotların yeniden programlanmasına yardım et.

Nanobotic Sistem Gereksinimleri

Nanobotic Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi = Windows Vista
İşlemci = 64Bit
Bellek = 8 GB RAM
Ekran Kartı = GTX 950 / R7 370
Depolama = 10 GB Boş Alan İhtiyacı

Nanobotic Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi = Windows 10
İşlemci = 64-bit, 8 threads
Bellek = 8 GB RAM
Ekran Kartı = GTX 1060
Depolama = 10 GB Boş Alan İhtiyacı

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.