Ucuz Steam Oyunu Satın Alın!


Son yıllarda üstüne katarak artmaya devam eden oyun oynama çılgınlığı hız kesmeden bünyesine yeni oyuncular katmaya devam ediyor. Fakat bildiğiniz gibi artık eskisi gibi korsan oyun kullanımı yerine Steam, Origin ve Uplay gibi sistemler orjinal oyun kullanımını teşvik eder hale geldiler. Önceleri oyun almak dert değildi ama son yıllardaki dolar kur farkından dolayı bütün oyuncuların cepleri yanmaya başladı. Amaaa!! Sizlere çok güzel bir öneride bulunmaya geldim! Ucuza oyun satın alabileceğiniz, Ucuza orjinal Minecraft hesabı alabileceğiniz hatta ve hatta LOL gibi popüler oyunların oyun içi paralarını satın alabileceğiniz bir platform olan Joy Alışveriş ile karşınıza geldim!

Öncelikle sitenin nimetlerini anlatmaya şu aralar tekrardan popüler olmaya başlayan Knight Online’dan başlamak istiyorum. Knight Online’da 10 M oyun parası Joy Alışveriş farkı ile diğer sitelere nazaran 30 ile 50 kuruş arası bir fark ile daha ucuza satılıyor. 100 M yani 1 GB üzerinden hesaplarsak vereceğimiz para farkının daha da açıldığını göreceksiniz. En güzel nimetlerinden biriside bu ucuzluğu bizlere sağlamasıdır.

Eğer ucuz steam cüzdan kodu satın almak istiyorsanız, her farklı ürününde bir miktar paranız cebinizde kalsın istiyorsanız Joy Alışveriş sizlere göre. Havale/EFT, İş Bankası, Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve Mobil ödeme gibi birçok ödeme yöntemine sahipti olduğu için bir ürün satın aldığınızda paranızı çeşit çeşit yöntemden birisi ile yatırdığınızda aldığınız dijital ürün saniyesi saniyesine elinize ulaşıcaktır. Eğer aklınıza takılan bir soru veya sorun olursa site içerisinde bulunan Yardım/Destek alanından bütün sorularınıza cevap bulabilirsiniz. LOL oyuncularınıda düşünen Joy Alışveriş, Ucuza LOL RP satın almak için bildiğiniz diğer siteler ile yarışır durumdadır. Oldukça ucuza sizler için LOL RP hizmeti sağlamasının yanı sıra bunun günün her an her saniyesi anında gerçekleştirebilirsiniz.

Site üzerinde yaptığınız her farklı alışveriş ile site bakiyesi olan puanlar kazanırsınız ve bu puanlar ile site içerisinde oldukça güzel etkinliklere katılabilirsiniz. 50 TL – 100 TL ve 150 TL gibi site bakiyesi kazanma şansını bu puanlar ile yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda site üzerinde belirli aralıklarla düzenlenen bedava steam oyun keyleri çekilişleri oluyor bunlara katılmayıda sakın ihmal etmeyin. Tabiki bu gibi etkinliklere katılabilmeniz için öncelikle Joy Alışveriş’e üye olmanız gerekmektedir. Çekiliş açıklandıktan sonra eğer kazandıysanız en geç 1 hafta içerisinde kazandığınız ödülü talep etmeniz gerekmektedir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.