Call of Bitcoin | Bedava Steam Kodları

Call of Bitcoin free steam key
Cryptocurrency canavarları sivillere saldırır, insanlara büyük gelirler getiren madencilik çiftlikleri sıra dışıdır ve kripto para birimi canavarları dünyasına portallar açar. Bitcoin dünyadaki ekonomik çöküş ve kıyametlerin ana nedeni oldu. Bitcoin dünyasına meydan okuyun, tüm bitcoinleri toplayın, canavarları öldürün, cehennem kaosunu durdurun ve evrendeki dengeyi yeniden kurun. Her yerde birçok seviye ve tehlikeli canavarlar ile heyecan verici bir platform. Düşmanları öldür, para topla, tüm gizli odaları aç, ama sadece hayatta kal.

Call of Bitcoin Özellikler:

  • En sıradışı kahraman
  • Atmosferik müzik
  • Madencilik Çiftliği, Bitcoin toplamak istemiyorsanız
  • Steam Başarımları

Bedava steam kodları serimizin bu yayınında Call of Bitcoin veriyoruz. Oyunumuzdan başarım kazanabilirsiniz. Aşağıdaki butona tıklayarak gerekli şartları yerine getirdiğinizde oyuna sahip olabilirsiniz.



Bedava Steam oyunları serimiz hız kesmeden devam edicek, takipte kalınız. Unutmayınki bu çekilişlerin ve bedava steam oyunlarının belirli bir geçerlilik süresi vardır ve bu geçerlilik süresi içerisinde almanız gerekmektedir. Bu yüzden sitemizdeki yayınları yakından takip ediniz. Yakından takip etmek için en iyi yollardan birisi Kreatorn.com'un Twitter adresini takip etmenizdir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.