Taylan "GeneraL" Altunkaya Kimdir ?

Taylan "GeneraL" Altunkaya Youtube
Youtube dünyasından Taylan Kadir ALTUNKAYA'yı yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Taylan Kadir ALTUNKAYA'a bizi kırmayı yanıtladığı için çok teşekkürler.


Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Aslen Artvin Hopalıyım ama Ankara’da doğdum Ankara’da yaşıyorum 1994 doğumluyum 

Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

Komik bi eğitim hayatım var aslında Bartın üniversitesinde makina mühendisliği 4 sene okudum ve son senesinde bırakma kararı aldım. Şuan Ankara Üniversitesinde matematik okuyorum iki senedir ayrıca açıköğretim den adalet okuyorum bitirip hukuğa geçme düşüncem var yarının ne getireceğini kestiremiyorum yani.

Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı:

Özel Matematik dersi veriyorum, dershanelerde etütlere giriyorum ve müzisyenim belli günlerde canlı müziğe gidiyorum ayrıca birkaç iş fikrim daha var hayata geçmeyi bekleyen 

Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

1 Seneye yakındır yayıncılık yapıyorum daha doğrusu öğretici oyunu tanıtıcı videolar çekerek başladım canlı yayınlara geçeli çok uzun bi zaman olmadı, oyun oynadığım arkadaşlarımın ısrarıyla başladım arkadaşlarımın söyledikleri çok etkili oldu ve bi sabah uyanıp Taylan sen bunu yapacaksın dedim ve başladım.

Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Tabi ki hedeflerim var ilk etapta kitlemi genişletmek bunun için gerçekten çabalıyorum ama daha fazla çaba sarfettiğim olay kaliteli takipçi bilinçli takipçi yanı koru körüne beni takip etsinler istemiyorum daha çok beni onlar yönlendirsin yanlış birşey yaptığımda "Taylan bunu yanlış yapıyorsun doğrusu budur" demeleri.

İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

Çok küçüktüm ve babam bi atari almıştı ordan kart takarak oyun oynuyordum süper mario ve bi futbol oyunu vardı ama o oyunun adını hatırlayamıyorum .

En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

Tabi ki zirvede Knight Online var çünkü hayatımın çok büyük bi bölümünü bu oyunu oynayarak geçirdim ve oynarken çok keyif alıyorum ikinci sıraya da CS:GO koyarım gerçekten keyif aldığım oyunlarda zirvedeler.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.