Pelin "Pqueen" Baynazoğlu Kimdir ?

Pqueen Kimdir
Youtube ve Twitch dünyasından tanıdığımız Pqueen yani Pelin BAYNAZOĞLU yakından tanımaya ne dersiniz ? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Pelin BAYNAZOĞLU'a bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.


Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

18 temmuz 1992 yılında Ankara'da doğdum,büyüdüm.Ancak babam Rizeli annem ise İzmirli


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz ?

İktisat bölümü mezunuyum. Aynı zamanda Dumlupınar Üniversitesinde pedogojik formasyon eğitimi aldım. Şu anda da Dumlupınar Üniversitesi İşletme fakültesinde yüksek lisans yapıyorum.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var ise:

Sekiz yaşımdan yirmi yaşıma kadar TRT Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğunda  profesyonel olarak dans ettim.Üniversitede metinli tiyatro ve doğaçlama tiyatro alanlarında pek çok eğitim aldım ve eğitim verdim.Ancak hiçbirini meslek olarak yapmak nasip olmadı.Şu anda yayıncılık dışında başka bir mesleğim yok bunu da bir meslek olarak değil çok sevdiğim bir hobim olarak yapıyorum.Gün gelirde çok izlenirsem tabi ki de bunu mesleğim olarak tanıtırım.Yüksek lisans son sınıf öğrencisiyim.Yüksek lisansı tamaladıktan sonra farklı alanlarda akademik çalışma yapmayı düşünebilirim.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız ?

Yayıncılığa 15 ekim 2017 tarihinde başladım.Arkadaşlar arasında eğlenirken ''Ya Pelin sen güzel oynuyorsun muhabbetinde iyi böyle bir site var yayın yapsana'' dediler bende cebimdeki son paraya bir kamera alıp yayıncılığa başladım.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir ?

Twitch Türkiye'nin en başarılı yayıncıları arasında ilk 10'da olmak.Umarım birgün başarırım.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı ?

İlk oyunumu Ankara Limon İnternet Cafe'de oynadım ''gta vice city''.Memur bir ailenin  çocuğuydum hiçbir şeyimiz eksik değildi ama o dönemde bilgisayar pahalıydı ailemden istemeye utanıyordum.Ondan gidip Internet Cafe de oyun oynuyordum.Oyunlarla ilişkim böyle başladı.Liseye hazırlanmaya başlayınca internet cafe macerasıda sona erdi ve üniversiteye gelene kadar oyun oynamadım.Daha sonra üniversitede CS:GO ile tanıştım ve bir daha da hiç bilgisayar başından ayrılmadım.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir ?

FPS oyunları arasında en sevdiğim oyun CSGO. Yayınları izleyenler zaten bunun oldukça farkındadır. (: aynı zamanda Sims ve Player Unknowns Battleground'da en sevdiğim oyunlar arasında.Bir de ilk oynadığım hikaye oyunu olduğu için GTA Vice City'nin yeri bende ayrıdır.

8 yorum:

  1. Bu yayıncı Gelişir +1

    YanıtlaSil
  2. pelin ablam bir tanedir bu arada ben namı değer ARAPBEY

    YanıtlaSil
  3. Bilmediğim bişey vardır diye geldim de ben bunların hepsini biliyormuşum LUL :D

    YanıtlaSil
  4. Bence pelin ablam çok çok güzel bir kadın <3<3<3

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.