Biliyor musun Kelime Oyunu Uzmanlar Cevapları

Biliyor musun Kelime Oyunu Uzmanlar Cevaplari
Kelime bulmaca oyunlarının çok tuttuğu bu zamanalarda çıkan Biliyor musun ? isimli oyun şu anlık henüz 10.000'lik bir indirme sayısına sahip olmasına rağmen tasarım ve içerik konusunda oldukça zengin bir oyundur. İleriki dönemlerde tutacağına emin olduğum bir oyundur. Biliyor musun içerik olarak bünyesinde 3-4 farklı oyun türü bulundurmakta. Biliyor musun Kelime Oyunu, Çoktan Seçmeli, Adam Asmaca vs. vs. çeşitli güzel oyun modları bulunmaktadır.

Bu yazı serisinde Biliyor musun Kelime Oyunu cevaplarını paylaşıcam. Seviye seviye değilde bölüm bölüm çözümlerini paylaşmayı düşünüyorum. Bu yazıda Biliyor musun Kelime Oyunu Uzmanlar Cevaplarını paylaşıyorum umarım işinize yarar, iyi oyunlar.

Biliyor musun Kelime Oyunu Uzmanlar Cevapları


Seviye 1 = Kumru, Serçe, Akbaba
Seviye 2 = Sevgi, Kardeş, Kuzen
Seviye 3 = Solfej, Konser, Plak
Seviye 4 = Hoşaf, Soda, Martini
Seviye 5 = Maraton, Smaç, Forma
Seviye 6 = Yamuk, Beşgen, Elips
Seviye 7 = Gana, Cezayir, Tunus
Seviye 8 = Tayt, Yelek, Trençkot
Seviye 9 = Dalga, Yunus, Girdap
Seviye 10 = Oklava, Fırın, Çatal
Seviye 11 = Damar, Baldır, Ciğer
Seviye 12 = Esnaf, Savcı, Kapıcı


Bu yazımızda Biliyor musun Kelime Oyunu Uzmanlar Cevaplarını paylaştık ve Biliyor musun Kelime Oyunu'nun diğer cevaplarınıda öğrenmek istiyorsanız site içerisindeki arama kutusuna oyunun yada cevaplarını görmek istediğiniz bölümün ismini yazarsanız bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Cevaplarını bilmek istediğiniz yada "şu oyununda cevaplarını yüklermisiniz" dediğin bir oyun varsa yorum olarak belirtirseniz sevinirim, iyi oyunlar.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.