Biliyor musun Kelime Oyunu Sihirbazlar Cevapları

Biliyor musun Kelime Oyunu Sihirbazlar Cevaplari
Kelime bulmaca oyunlarının çok tuttuğu bu zamanalarda çıkan Biliyor musun ? isimli oyun şu anlık henüz 10.000'lik bir indirme sayısına sahip olmasına rağmen tasarım ve içerik konusunda oldukça zengin bir oyundur. İleriki dönemlerde tutacağına emin olduğum bir oyundur. Biliyor musun içerik olarak bünyesinde 3-4 farklı oyun türü bulundurmakta. Biliyor musun Kelime Oyunu, Çoktan Seçmeli, Adam Asmaca vs. vs. çeşitli güzel oyun modları bulunmaktadır.

Bu yazı serisinde Biliyor musun Kelime Oyunu cevaplarını paylaşıcam. Seviye seviye değilde bölüm bölüm çözümlerini paylaşmayı düşünüyorum. Bu yazıda Biliyor musun Kelime Oyunu Sihirbazlar Cevaplarını paylaşıyorum umarım işinize yarar, iyi oyunlar.

Biliyor musun Kelime Oyunu Sihirbazlar Cevapları


Seviye 1 = Kaplan, Ceylan, Gergedan, Köpek
Seviye 2 = Yüzük, Halhal, Küpe, Hızma, Fular
Seviye 3 = Ispanak, Biber, Patates, Pancar
Seviye 4 = Yazıcı, Fotokopi, Defter, Kağıt
Seviye 5 = Kamyon, Minibüs, Tramvay, Vites
Seviye 6 = Özlem, Ağlamak, Merhamet, Hüzün
Seviye 7 = Kum, Çakıl, Bikini, Sahil, Yanmak
Seviye 8 = Zümrüt, Elmas, Safir, Gerdanlık
Seviye 9 = Fırtına, Kaktüs, Petrol, Bedevi
Seviye 10 = Makedonya, Sırbistan, Uruguay
Seviye 11 = Kadayıf, Pekmez, Gofret, Pestil


Bu yazımızda Biliyor musun Kelime Oyunu Sihirbazlar Cevaplarını paylaştık ve Biliyor musun Kelime Oyunu'nun diğer cevaplarınıda öğrenmek istiyorsanız site içerisindeki arama kutusuna oyunun yada cevaplarını görmek istediğiniz bölümün ismini yazarsanız bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Cevaplarını bilmek istediğiniz yada "şu oyununda cevaplarını yüklermisiniz" dediğin bir oyun varsa yorum olarak belirtirseniz sevinirim, iyi oyunlar.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.