Postal 3 Hile Kodları


Postal 3 Hile Kodlar

Postal serisinin ilk 2 oyunu çoğu oyuncu tarafından çok beğenilmişti. Postal 3’ü tam 8 sene sonra çıkardılar fakat istedikleri ivmeyi maalesef yakalayamadılar. Oyuncuların hemfikir olduğu yegane tek konu Postal 2’nin daha güzel olduğuydu. Postal 3 oyunduda hileler ile oyununuzu daha zevkli hale getirebilirsiniz. Postal 3’teki hileler tabiki program aracılığıyla değil oyundaki hile kodları ile olacaktır. Aşağıdaki adımları izleyerek Postal 3 hile kullanmayı yapabilirsiniz.


Postal 3 Hile Kodlarını Kullanma



Öncelikle konsol’u aktifleştirmemiz gerekiyor. Postal 3’teki konsol’u aktifleştirmek için oyunun kurulu olduğu dosyaya gitmeniz gerekiyor. Eğer steamden oynuyorsanız Steam\SteamApps\common\postal iii\p3\cfg adımını takip etmeniz yeterlidir.

Config dosyasını not defteri formatında açın ve olarak CTRL + F yardımı ile yanda kalın şekilde yazılmış olan kısmı aratın bind " " "toggleconsole"

Postal 3 Hile Kod

Bulduğunuz dosyada bind’dan sonra gelen iki “ işaretinin arasına F11 yazarak kaydedin.  Ardından oyuna girip F11 tuşuna basarak konsolu açıp kodları yazabilirsiniz.


Postal 3 Hile Kodları



Sv_cheats 1 = Bütün hileleri açmanızı sağlar.
Giveall = Bütün silahları alırsınız.
God = Tanrı modunu açar.
Host_timescale 0.1 = Her şey yavaşlar.
Host_timescale 1 = Oyun hızını normal’e çevirir.
Notarget = Düşmanlar saldırmaz.
Noclip = Uçarsınız.
Buddha = Ölümsüzlük.
Giveallammo = Bütün silahlara mermi verir.
Givecurrentammo = Kullandığınız silaha mermi verir.

Postal 3 Hileleri bu kadar kısadır. Oyun zaten çok uzun olmadığı için yapabileceklerinizde haliyle sınırlı. İyi oyunlar.

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.