Rules of Survival I am Sorry Moment Hatası Çözümü

Rules of Survival I am Sorry Moment Hatası Çözüm

Öncelikle mobil versiyonunu PC'de oynamak isteyen arkadaşlar için Rules of Survival'da I am sorry, this game doesn't support simulator at this moment diye bir hata çıkıyor. Bu hatadan kurtulmak oldukça kolaydır. Öncelikle Android için kullandığınız PC Emülatör'ünü değiştiriniz. Aşağıdaki indirme linkinden indirin.

İndirdikten sonra kurun ve program içerisinde Google Play'e girerek Rules of Survival'ı indirin. Yükleme işlemi bittikten sonra oyuna girin. Eğer aynı hatayı görüyorsanız. Oyunu kapatın emülatör açık kalsın. Sonra aşağıdaki butondan gerekli olan programı indirin.
Bu programı indirdikten sonra masaüstüne atın ve emülatör açıkken bu programa çift tıklayın. Emülatör ekranından bi pencere açılacaktır. O pencerede bulunan uygulama listesinden Rules of Survival'ı bulun ve tıklayın.

Açılan ekranda aşağıdaki yazanların yanına tik yerleştirin.

Enable Custom Settings for App
Optimize GLSL Shaders
Use fake GPU info
Use fake CPU info


Üsttekilerin yanına tik yerleştirdikten sonra aşağıda Use a Template yeri var ona tıklayın ve Mali-T604 seçin. Ve işlemler bu kadar. Sorunsuz bir şekilde yaptıysanız son açtığınız pencereyi kapatın ve oyuna girin. Rules of Survival I am sorry hatasının çözümü bu kadardır, iyi oyunlar.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.