Mount & Blade: Warband En İyi Modlar

Mount & Blade: Warband, bir Türk şirketi olan TaleWorlds tarafından yapılmış Open World / Strateji oyunudur. Warband'ın uçsuz bucaksız krallıklarında ister görevleri yaparak yükselin, isterseniz çılgınlar gibi sağa sola saldırın. Bu söylediklerim kesinlikle sizin stratejinize bağlıdır. Mount & Blade: Warband'ın en iyi özelliklerinden biriside mod desteğinin bulunmasıdır. Aşağıdaki Mount & Blade: Warband Mod listesini kendimce derledim yani başlıktaki "En İyi Modlar" ibaresi kesinlikle kendi düşüncelerimdir.

Bir mod indirdiğinizde mod'u kurmak için Steam/SteamApps/common/MountBlade Warband/Modules uzantısının içine indirdiğiniz mod dosyasını yerleştiriniz. Ondan sonra oyunu başlattığınızda Launcher ekranında mod listesinden eklediğiniz mod'u seçiniz.

Mount & Blade: Warband En İyi Mod Listesi

Full Invesion 2 (Çok Oyunculu)

Bu modda çeşitli haritalar vardır ve bu modun amacı düşmanınız size saldırırken hayatta kalmaktır. Ordularınızı ve rakiplerinizi seçme hakkınız bulunmaktadır.


Gekokujo

Oldukça geniş bir haritaya sahip olan Gekokujo modunda Samuraylar zamanlarında geçen Japonya'yı temsil ediyor. Çeşitli klan ve gruplar bulunuyor.
Mount-and-Blade-Warband-Mod-Gekokujo

1860s Old America

Eski Amerika'nın birebir canlandırması olan bu modda silahlarımız aynı Napolyon modundaki gibi uzun namlulu silahlardır. Bu modda Güney,  Batı ve Kızılderililer bulunmaktadır.
Mount-and-Blade-Warband-Mod-Old-America

L´Aigle

Napolyon Savaşları DLC'si varsa bu mod ile Singleplayer desteği oluyor. Artık ordularınız ile kasaba ve köyleri yağmalayabilir aynı zamanda kaleleri feth edebilirsiniz. Eğer iyi bir çocuk olursanız belki Napolyonu bile görebilirsiniz.
Mount-and-Blade-Warband-Mod-L-Aigle

Iron Europe (Çok Oyunculu)

1. Dünya savaşı modu olan Iron Europe ile tek karakter oynayarak geniş ve detaylı harita üzerinde büyük savaşlara katılıyorsunuz. Fransa ve Almanya gibi çeşitli tarafları ve askerleri seçerek bu savaşa dahil olabilirsiniz.
Mount-and-Blade-Warband-Mod-Iron-Europe

Decapitate and Dismember

Bu mod sayesinde artık savaşlarınız daha kanlı ve vahşi geçecek. Düşmanlarınızın kafa, kol, bacak ve diğer uzuvlarını kesebileceğiniz değişik bir mod.
Mount-and-Blade-Warband-Mod-Decapitate

Benim en beğendiğim Mount & Blade: Warband modları bunlardır. Sizlerinde beğendiği farklı modlar varsa yorum olarak belirtirseniz araştırıp onlarıda listeye ekleyebilirim.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.