Atatürklü Steam Profili Yapımı

Aşağıdaki videoda anlatmaya çalıştığım arkaplan ve çeşitli resimlerin ulaşımını bu konu üzerinden yapacağız. Video'yu dikkatli izlediğiniz takdirde kolayca yapabileceğiniz türde profil tasarımlarıdır bunlar. Tasarım dediğime aldanmayın videoda bahsettiğim gibi herhangi bir photoshop yapılmamış sadece basitce photoscape kullanarak paintvari çalışılmıştır.

Videoda gösterdiğim site: http://bc.vc/XGQs7ZB


Mustafa Kemal Atatürk - War Time Graffiti


Yukarıdaki profil için ihtiyacınız olan arka planın ismi War time graffiti'dir This War of Mine oyununa ait olan bu arkaplanı 0,21 TL'ye alabilirsiniz. Profilin parçalarını indirmek için aşağıdaki butona tıklayınız.

Mustafa Kemal Atatürk - Star Dust


Yukarıdaki profil için arkaplanınız Star Dust'tır ve 0,40 TL'ye steam marketinden alabilirsiniz. Unutmayın yukarıdaki profili yapmanız için çeşitli kodlar gerekiyor. En üstteki videoda bunun uzunluğunun nasıl bu şekilde yapıldığını anlattım dikkatlice yapınız.

Mustafa Kemal Atatürk - Orclands



Bu benim yaptığım bir profil değil. Bu profil Talha Bekir ÇETİN'e aittir. Arşivime eklemek için izin aldım sağolsun izin verdi ona burdan tekrardan teşekkürler. Arka planın ismi Orclands, steam marketinde 0,25 kuruşa satın alabilirsiniz.

İndirme linklerini kısaltmamdan rahatsız olduysanız eğer bunu yorum olarak belirtirseniz çok sevinirim. Rahatsız olanlar Yorum alanına mailinizi ve istediğiniz arkaplanı yazarsanız size kısaltılmamışını yollayabilirimi, şimdiden özür dilerim. Özellikle bc.vc'yi seçtim çünkü Linktl gibi barzo ve spam reklamları bulunmuyor tertemiz sekme açılmadan gidebiliyorsunuz istediğiniz linke.


Eğer en üstteki videodan birşey anlamadıysanız aşağıdaki videoda işinize yarayabilir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.