Youtube Telifsiz Müzik ve Ses Efektleri

Youtube'da oyun videolarını daha zevkli hale getirmek için ses efektleri ve telifsiz müzikleri ekleyenler son zamanlarda arttı. Tabi oyun videoları sadece bir örnekti onun dışında kanallar içinde bulunmaz nimetler arasındadır telifsiz ses efektleri ve müzikler.
Youtube telifsiz ses efektleri ve telifsiz müzikleri bizlere kendi bünyelerinde sunuyor fakat bildiğiniz gibi bu imkanlar oldukça kısıtlıdır. O yüzden hazır Youtube kanalları bizim işimizi görüyorlar.

Telifsiz Müzik ve Ses Efektleri
Youtube Telifsiz Müzik ve Ses Efektleri

Youtube'un Telifsiz Efekt ve Müzik Bölümü


Youtube müzik kitaplığında türlerine ve enstrümanlarına göre çeşit çeşit müzik bulunmakta fakat bunlar o kadar çok videoda kullanıldıki artık yaptığınız bir videoda bunları koyunca insanların kulağına aşina geldiği için videonuzu sıkıcı hale getirebilme risk'i var. Youtube Müzik Kitaplığına Gitmek İçin Tıkla

Telifsiz Müzik ve Ses Efektleri 1
Ek 2: Youtube Telifsiz Müzik ve Ses Efektleri

Youtube bizlere kısıtlıda olsa ses efektleride veriyor ama dediğim gibi çok kısıtlı ve birçoğu kalitesiz ses efektleridir. Örneğin hayvanların ses efektleri çok kalitesiz ve boğuk bir ses çıkarıyor. Youtube Müzik Kitaplığına Gitmek İçin Tıkla

Youtube Telifsiz Müzik
Ek 3: Youtube Telifsiz Müzik ve Ses Efektleri

Youtube Telifsiz Ses Efekti Bulma


GameSoundFX Kanalında her çeşitte ses efektini bulabilirsiniz. Daha doğrusu ben ne arasam tam olarak aradığımın karşılığını burada bulduğum için bunu söylüyorda olabilirim.

Örnek:

Really Nigga Telifsiz Ses Efekti

Just Do It Telifsiz Ses Efekti


Best Sound Effects TV Kanalı

Örnek:

Keçi Çığlığı Telifsiz Ses Efekti


Bomba Patlama Telifsiz Ses Efekti

All Sounds Kanalı

Telifsiz Kurt Uluma Ses Efektleri


Youtube Telifsiz Müzik Bulma


Dünyanın en sağlam telifsiz müziklerini yayınlayan NoCopyrightSounds kanalıdır. Yayıncılar içinde çokca tercih edilen bir kanaldır. Popülerliğini videoların izlenme sayısından ve kanalın 13 Milyon'dan fazla abonesinden kolaylıkla anlıyoruz.

Örnek:

Alan Walker - Fade - Telifsiz Müzik


Alan Walker - Spectre - Telifsiz Müzik


Benim kaynak olarak edindiğim ve sizlere yardımcı olacağını düşündüğüm liste bu şekildedir. Umarım işinize yaramıştır.

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.