Sevmediğiniz Youtube Kanallarını Engelleme

kanal engelleme yollari
Sevmediğiniz Youtube Kanallarını Engelleme
Öncelikle Google Chrome kullanan arkadaşlar içindir bu yazdığım herşey. Bildiğiniz gibi hergün onlarca kanal açılıp bir anda çok fazla aboneye sahip oluyorlar. Bunları hakedip haketmedikleri önemlisi bunları hangi içeriklerle kazandıkları ? Peki bu içerikler bizi ne kadar alakadar ediyor ? Açıkcası artık o kadar çok kanaldan nefret eder hale geldiki insanlar, Youtube'da sevmediğiniz kanalın videolarını görmemek istiyorsanız artık bu elinizde olan birşey!

Anasayfanızın artık "size göre" gereksiz içerikler ile dolu olduğunu düşündüğünüz youtube kanallarını engelleyebilirsiniz. Aşağıdaki eklenti sayesinde!

Video Blocker

Youtube sevmediğiniz kanallari engelleme

Eklentiyi kurduktan sonra Chrome penceresinin en sağ tarafına engelleme işareti gelicek. Eklentimizi isterseniz direk aşağıdaki resimdeki bölümden engellemek istediğiniz kanalın URL kısmındaki ID'sini yazarakta engelleyebiliyorsunuz.

kanal engelleme

Yada rastgele anasayfanıza sevmediğiniz bir kanal ile ilgili video düştü onuda engellemek için o video'ya sağ tıklayıp "Block videos from this channel"a tıklamanız yeterlidir, artık o kanala ait videoları görmüyorsunuz.

youtube kanal nasil engellenir

Son zamanlarda Youtube'a gelen sık güncellemelerden dolayı eklenti arada patatese bağlayabiliyor ama geri güncelliyorlar. Çalışmıyorsa eğer bir süre beklemenizi öneririm. Umarım işinize yaramıştır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.