Oyun Oynayarak Para Kazanma: Tropikya Çiftlik

En başta şunu belirteyim, bu tarz oyunlar network marketing statüsünde olduğu için yatırım yapılması oldukça risklidir. Ne zaman kapanacağı çok malum olmaz yani 1 senede yaşayabilir 5 senede bazen 1 günde bile kapanabilir hiç belli olmaz. O yüzden yatırım yapmak istiyorsanız 100 defa düşünün derim.

Çiftlik oyunu oynayarak para kazanma furyası aldı başını gidiyor. Bu furyanın peşinde 1 oyun daha var ismi ise Tropikya'dır.

Tropikya Üyelik Bilgileri
Bu sistemimizde üye olduğunuzda 150 oyun altını ile başlarsınız ve bu parayla tabiki oyunun en ucuz ürünü olan Kabak alabilirsiniz. Profil bilgilerinde gördüğünüz gibi Depolar sınırlıdır. Deponun kapasitesini arttırmanın çeşitli yolları mevcuttur.

Ürün listemiz çok geniş değildir. Satın aldığınız üretim yapacağınız ürünlerin belirli ömürleri vardı. Açıkcası bu 0'dan kasan arkadaşları oldukça zora sokacak şeylerden birisidir. Depoların sınırlı olmasıda ürünlerimizin belirli seviyeden sonra boşa gidebilmesi olayını ortaya çıkarıyor.
Tropikya Ürünler

Depoları arttırmanın çeşitli yolları olduğunu söylemiştim. Öncelikle şu anda site beta aşamasında olduğu için sadece üretim'e ait depo arttırımına gidiliyor. Onuda hergün 1 defa olmak üzere arttırabilirsiniz. Ama site üzerinde en sevmediğim şey kullanılan link kısaltma servisidir. Depoyu arttırmak için Genişlet butonuna bastığınızda bir reklam kısmı açılıyor ama reklamı geçip genişletmek için AdBlock vs. kapatmanız gerekiyor fakat kapattıktan sonra Link.TL saçma sapan birşeyler indiriyor o yüzden dikkatli olun.
Tropikya Depolar

Eğer oyuna yatırım yaparak daha hızlı ilerlemek istiyorsanız sitenin sizlere çeşitli imkanları var. Ama her internetten para kazanma oyunu için dediğim gibi yatırım yaparken 100 defa düşünün. Çünkü tekrar söylüyorum bu tarz oyunlar Network Marketing statüsünde olduğu için ne zaman çelme takılıp sitenin kapanacağı belli olmuyor. Ben her zaman para yatırmadan birşeyler kazanmaya çalıştım. Ütopya.online'ı hatırlıyorsunuzdur kapanan bir site ve ben o site ilk açıldığında oynamaya başlamıştım referanslar sayesinde hiç para yatırmadan 2 defa 2000 TL çekmiştim. Bu tarz şeyler imkansız değil sadece zaman alır.
Tropikya Yatırım Yapma

Site üzerinde altınları sadece ürünlerinizden kazanmıyorsunuz tabiki. Bonus siteminin 3 yollu altın kazanma yolu vardır. İsterseniz hergün girip günlük bonusunuzu alabilirsiniz yada anladığım kadarıyla oyunu paylaştığınızda o linki oraya yapıştırırsanız o şekilde de alıyorsunuz ama gördüğünüz gibi fake bir paylaşım olursa banlanırsınız dikkat. Son olarak etkinliklerde kazanabilirsiniz.
Tropikya Bonus Kazanma

Site üzerinde aşırı olmasada 40 50 tl üzeri yatırım yapan kişiler var. Şu an'a kadar çeşitli ödemeler alan kişilerdir çoğunluğu.
Tropikya İstatistikler
Tropikya Site Kur

Sitenin kur'u daha tam yerleşmemiş hala daha beta sürecinde olmaları bu durumu etkiliyor. Ama kullanıcıları mağdur edecek düzeyde bir sorun yaratmıyor.



Sitenin referans sistemi sadece yatırım yapanlara açık. Bu oldukça kötü bir durum.

Site Adresi: https://www.tropikya.com

Tropikya SSS

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.