ByNoGame Nasıl Kullanılır ?

ByNoGame Kullanma Rehberi
Bildiğiniz gibi ByNoGame Türkiye'deki en büyük oyun-satış sitelerinden biridir, hatta en büyüğü diyebiliriz. İlk başlarda en ünlü ürünleri Knight item ve PUS ürünleri olsada sonraları uçsuz bucaksız durum almıştır yerini. Şimdilerde çeşit çeşit oyun ve çeşit çeşit oyun için ürünlerini marketlerinde görebiliriz. Son dönemlerde en çok işe yarayan bölümü ise CS:GO item satma ve item alma kısmıdır. Detaylı bir şekilde ByNoGame'de alışveriş nasıl yapılır anlatmaya çalışacağım.

ByNoGame Ödeme Yolları
ByNoGame Odeme Yollari Nedir
ByNoGame Ödeme Yolları
Yukarıda gördüğünüz gibi bolca çeşit bulunmakta. Anasayfa'da üst bar'da PARA YÜKLE butonuna bastığınızda bu ekrana gelirsiniz. İsterseniz internet üzerinden elinizde bulunan İninal Kart, Banka Hesap Kartı yada çeşitli kartlar ile ödeyebilirsiniz. Yada diğer seçeneklerden Mobil Ödeme, ATM ile ödeme yapabilirsiniz. Tabi tek para yükleme biçimi bu değildir aşağıda devamı olacaktır.


ByNoGame Item Nasıl Satılır

Önceleri ByNoGame üzerinde iteminizi envanter bölümünüzde seçip ilan verebilirdiniz fakat yeni gelen site güncellemesi ile herşeyi robotik hale getirdiler bu sayede item alışverişinde gecikmeyi ortadan kaldırdılar. Şimdi 2 çeşit item satma yolu vardır;

Direk Siteye Satıp Anında Parayı Alırsınız fakat sağlam para kesilebilir çünkü değerinin %60'nda alıyor. Sebebini az çok anlamışsınızdır sonuçta direk satıcak adamın acil paraya ihtiyacı vardır ve bu yüzden daha ucuza alıyor site.

ByRobot'a Emanet Ederek Satarsınız: Bu yöntem benim ve tüm site sakinlerinin en sevdiği yöntemdir. Çünkü item'e koyduğunuz fiyatın sadece %7'sini site kesiyor geri kalanı tamamiyle sizindir. Bu yöntemde itemlerinizi sitenin envanter kısmında seçip fiyatlandırmayı yapıyorsunuz (Önerilen fiyatlarda koyun) ardından onaylıyorsunuz. Son olarak size Trade Offer yolluyor sitenin bot'u ki burda dikkatli olmanızı öneririm sitenin canlı desteğinden itemlerinizin ve bot'un kodunu görmeden iteminizi vermemeniz. Yada kod'dan önce size Trade yollayan bot'un envanterine ve yorumlarına gidip bakmanız. Gerekli kontroller yapıldıkta onaylayın. Onaylama işleri bittikten 1-2 dakika sonra iteminiz satışa çıkar.

Item satılır satılmaz anında bakiye bölümüne paranız işlenir. İsterseniz site üzerinde başka ürünler alarak bu parayı harcayabilirsiniz (KO Cash, CSGO item vb.) 

Peki Bakiye'yi nasıl çekicez ?

ByNoGame Para Çekme Yolları
ByNoGame Para Cekme
ByNoGame Para Nasıl Çekilir
ByNoGame çeşitlilikten yana güzel bir site. Paranızı çekmek için Site üzerinden üst kısımda bulunan "Ben" yazan profil alanına tıklayın ve açılan ekranda Para Çek kısmına tıklayın. Ardından yukarıdaki ekran karşınıza gelecektir.

Para çekme yolu olarak Banka Hesabı, Kredi Kartı ve çoğu kişinin sorduğu Ininal Kart. Ininal kart'ı reşit olmadan alınabildiği için çok fazla küçük arkadaşımız bu şekilde parasını çekmek ister. Siteye BitCoin ve Fatura ödeme geliceği söyleniyor fakat BitCoin gelmesi olayı hala tartışmaya açık bildiğiniz gibi kolayca değer kaybedip, kolayca değer kazanan bir para birimi.
ByNoGame Banka Hesabina Para Cekme
ByNoGame Banka Hesabı Para Çekme
Üstte gördüğünüz gibi Banka Hesabı ödemesini seçtiğinizde o bilgileri doğru ve dikkatli bir şekilde girmeniz gerekiyor. Hesabı ekledikten sonra 3 TL'lik bir kesinti ile paranızı çekebilirsiniz. Örneğin 270 TL'niz varsa çekme kısmına 267 yazarak 3 TL havale ücretini otomatik site kesiyor.

ByNoGame Kredi Kartina Para Cekme
ByNoGame Kredi Kartı ile Para Çekme
Üstteki gerekli bilgileri girerek Kredi Kartınızada aynı şekilde parayı çekmeniz mümkündür.

Ininal kart içinde aynı resimdeki gibi kart'ınızın numarası ve Ad Soyad girerek onaylayabilirsiniz fakat küçük bir detay vereyim Ininal kart ile para çekerken en az 10 TL en fazla 300 TL çekebilirsiniz haberiniz olsun.

Diğer Bilgiler:

ByNoGame Bilgiler

Umarım bir nebze işinize yaramıştır. ByNoGame üzerinde SSS kısmında parça parça anlatılanları bütünüyle kendi yaptıklarımla sizlere anlatmaya çalıştım. Eğer farklı sorularınız varsa yorum olarak belirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.