Zula 200 - 2502 Hatası Çözüm

Zula 200 - 2502 Hatasi
Zula 200 - 2052 hatası genel olarak bağlantı ve işletim sistemi problemi olabiliyor. Bu hatanın çözümleri oldukça basittir. Ben 1-2 ay oynamama rağmen yaklaşık 4 farklı hatayı aldığım için zula launcher'ı oldukça kanser etti beni. Bu yüzden her türlü sorunu araştırmayı kafama koymuştum. Aşağıdaki işlemleri düzgün ve sırasıyla yaparsanız sorun ortadan kalkar.

İlk olarak sağ alt taraftan tarih ayarlarınıza gelin ve saat ile tarihin doğru olduğundan emin olun. Eğer farklı ise doğru saat ve tarihe ayarlayın.

Zula'nın kurulu olduğu dosyayı açınız bendeki dosyanın lokasyonu bu şekilde C:\MadByte Games\Zula girdikten sonra zula_launcher'a sağ tıklayıp özellikler'e tıklayınız. Uyumluluk sekmesine girin ve bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu'nu işaretleyin ardından işletim sisteminizi seçin. Alt kısımdaki bu programı yönetici olarak çalıştır'ı işaretleyin ve uygula yapıp ekranı kapatın.
Zula 200 - 2502 Cozum

Son olarak internet explorer'ı açın ve ayarlar kısmında girip Internet Seçenekler'ine gelin. Ardından açılan bölümde Gelişmiş sekmesine girerek listenin alt kısmında bulunan gelişmiş ayarları geri yükle butonuna basın ve ardından kaydedip çıkın.
Zula 200Hatasi Cozum

Sorun ortadan kalkmıştır. Eğer sorun Zula 200 - 2502 hatası hala devam ediyorsa yaptığınız işlemlerin doğruluğunu kotrol ediniz. İyi oyunlar.

6 yorum:

  1. zulaya giriyorum tam gırecekken doing sesi cıkıyo oyundan atıyo cözüm pls

    YanıtlaSil
  2. zulaya kulanıcı adı girdikten sonra sifreyi girdikten sonra baslaya basıyom oyun acılmıyo

    YanıtlaSil
  3. abi tebrikediyorum çok teşekkürler allah razı olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, işine yaramasına sevindim :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.