Steam Profil Düzenleme Rehberi

Steamde hobi olarak yapılacak şeylerin başında gelen profil düzenleme işleri oldukça keyifli ve bi o kadarda masraflı olabiliyor. Benim profilim bu yayın için güzel bir örnek olabilir diye düşünüyorum.

Steam profil duzenleme

Steam Profil Art Yapımı

Yukarıdaki resimdeki gibi steam profil arkaplanları ile kombinasyon yaparak güzel bir profil elde edebilirsiniz. Bunu yazarak anlatmak yerine daha önce paylaştığım bir video üzerinden göstericem.


Steam Profili Emoticon Art Yapımı

steam emote resimi

Yukarıdaki örnekteki gibi emote resimlerini profilimizin her 10 levelinde bir gelen Vitrin eklentisine yapıyoruz. Gerekli resimler için istenilen emoticonları steam pazarında bulabiliriz. 

Detaylı örnekler ve anlatım için Steam Profiline Emote ile Resim Yapımı yayını sizlere net bir şekilde yardımcı olacaktır.

Steam Level Atlama

Steam üzerinde level atlamanın 1-2 küçük detay dışında pek bi numarası yok fakat o detaylarda profilimizi güzelleştirecek türden şeyler olduğundan dolayı koleksiyonerler vb. kişilerin çok hoşuna gidiyor. 

Oyunların büyük çoğunluğundan düşen Trading Card'lar ile koleksiyonlar tamamlayarak exp kazanıp ve bu expler ile level atlıyoruz. Bu konu için detaylı bir şekilde anlatım istiyorsanız Steamde Ucuza Level Atlama Rehberi'ne bakabilirsiniz. Bu post'ta daha önce yazdığım yazıları bir başlık altında toplamak istedim.

Steam Yazı Düzenleme (Gizli Yazı/Kalın Yazı vb.)

[u] Yazı Buraya [/u]
steam kalin yazi yazma

[h1] Yazı Buraya [/h1]
steam kalin yazma

[spoiler] Yazı Buraya [/spoiler]
steam gizli yazi yazma

[b] Yazı Buraya [/b]
steam yazi duzenleme

[strike] Yazı Buraya [/strike]
steam yazi duzenleme ustu cizgi

Profil için yaptığım düzenlemeler bunlar. Umarım işinize yarar türde bilgilerdir. Sizlerde profillerinizi Omo ile yıkanmış gibi pırıl pırıl yapabilirsiniz.

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.