Steamde Ucuza Level Atlama Rehberi

Steam-ucuza-level-atlama-rehberi

Steamde yüksek level olmanın 1-2 güzel avantajı dışında pek numarası yok. Fakat yüksek levellerde olunca o 1-2 avantaj sizlere güzel bir profil sahibi yapmaya yarıyor.

Başlıktan gördüğünüz gibi Steamde Ucuza Level Atlama Rehberine başlamadan önce Steamde nasıl level atlanır ve Steamde level atlamanın faydalarını göstermek istiyorum. Direkt Ucuza Level Atlamaya geçmek istiyorsanız daha da aşağıya inmeniz lazım.

Birbirinden güzel ve kaliteli oyunlara ulaşabileceğiniz steam için cüzdan kodunu ekonomik fiyatlarla alabilmek ister misiniz? Eğer piyasadaki en avantajlı fiyatları nerede bulabilirim diye merak diyorsanız, Sadeceon ile steam cüzdan kodu satın al linkinden uygun fiyatlı steam cüzdan kodu hizmetlerine ulaşabilirsiniz. SadeceON’a gelerek avantajlı fiyatlarla en kaliteli oyunlara sahip olmanın tadını çıkarın!

Steamde "Trading Card" adı altında Trade edilebilir ve satılabilen kartlar düşer. Bu kartlar ile koleksiyon yaparız ve koleksiyon karşılığında Steam Exp alırız. Belirli exp limitlerini geçtiğinizde de level atlarsınız. Önceden oyuna girdiğimizde 1 saat içinde oynarken düşerdi fakat şimdi o süreyi 2 saat'e çıkardılar. Öncelikle şunu söylemek istiyorum genellikle oyunlarda size 3 kart düşer kalan koleksiyon kartlarının geri kalanın Steam pazarından almanız gerekiyor yada ihtiyacınız olan kartlara sahip olan arkadaşlarınız var ise takas yapabilirsiniz.


Steamdeki koleksiyon sayfasına gitmek için Steam'den üstte farenizi nickinizin üstüne getirin ve altta görünen Badges yani Rozetler sayfasına gidiniz. Şunu unutmayın bir koleksiyon yapabilmeniz için o oyuna sahip olmanız "gerekmez" istediğiniz kartları steamden satın alıp koleksiyonu yapabilirsiniz.

Rozet-steam-sayfasi

Aşağıda halihazırda göründüğü gibi kartları tamamlayıp Koleksiyonu tamamlamaya hazır hale getirdikten sonra yanda bulunan Ready butonuna basın gönderdiği sayfada da Craft Badge butonuna basarak koleksiyonu yapabilirsiniz.

Steam-kart-koleksiyon

Koleksiyonu yaptığınız zaman aşağıdaki örnekteki gibi şeylerle karşılaşacaksınız.

Steam-rozet-hediyeleri

Her 10 levelde bir profiliniz için vitrin veriyor aşağıdaki gibi.

Steam-profil-vitrinleri

Bu vitrinleri kullanarak profilinizi sanat eserine çevirebilirsiniz ki bu işleri yaparak para kazanan kişiler bile var. Yani insanların profilleri için güzel işler çıkarıp karşılığında para alan kişiler. Peki bu sanat eseri dediğim şey nasıl birşey ? Örnek olarak kendi profilimi göstermek istiyorum;

Steam-Profil

Bir oyuna ait arkaplanla birlik Mustafa Kemal ATATÜRK'ün resmini birleştirerek ortaya hoş birşey çıkarmaya çalıştım. Şimdi az birazda olsa level işinin özünü anladık.


Şimdi "Zaten biz biliyedik yeaa" diyen benim gibi arkadaşlar için Steamde Ucuza Level Atlama'yı gösterelim.

Steamde hangi kartın ucuz olduğunu yada hangi koleksiyon daha uygun vs. öğrenmek için bir siteye ihtiyacımız var.

Siteye gitmek için tıklayın

Siteye giriş yaptıktan sonra direkt ana sayfada aşağıdaki resimde kırmızı çizgi ile gösterdiğim 2 yere tıklayarak kısacası En az kart isteyen koleksiyon ve en ucuz koleksiyonu seçiyoruz. 

Steam-ucuz-kart-listesi

Ardından en üsttekilerden seçiyoruz Links başlığı altında ve seçtiğiniz oyun karşısında bulunan
[B] [S] [M] [E] , M olana tıklıyoruz. M , Marketin kısaltmasıdır Diğerleri B Rozet sayfası, S oyunun mağaza sayfası, E ise başka bir kart satış sitesinin linki. Neyse Seçtiğimiz oyunlardan M'ye tıklayarak tek tek satış sayfalarına gidiyoruz ardından kartları alıyoruz.


Ve bu şekilde en ucuz bir biçimde level atlayabilirisiniz. En üstteki resimlerde gösterdiğim gibi ben 48 levelim bu şekilde oldum. Başka önerileriniz vs. varsa sitenin üst barında bulunan İletişim sayfasında iletirseniz minnettar kalırım.

4 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.