Steam Profiline Emote ile Resim Yapımı

Steam-emote-resim

Steam emote ile profilinizi güzelleştirmek oldukça kolay. Önceden bunları tek tek yapmaya çalışan işsiz kardeşler vardı fakat artık işler o kadar zor değil herşeyin kolayı var. Bunlara özel siteler çıkmış bulunmakta. Mesela http://steam.tools/mosaticon/ bu siteye Steam ID'yi yazarak envanterinizde bulunan Emote'lar ile resimler yükleyerek o resimleri sadece sahip olduğunuz emoticonlar ile art yapabilirsiniz.

Bir diğer site ise http://a9.io/Steam-Emoticon-Art-Editor/ Bu site üstte verdiğim siteden daha farklı. Çünkü bunda herşeyi kendiniz çiziyorsunuz. 1 dakika uğraşırsanız herşeyi çözebilirsiniz çok basit bi kullanımı var.

Aşağıda hazır yapılmış en beğendiğim Steam Profil Emoticon Art'lar vardır. Her resimin kodlarını indirmek için istediğiniz resimin üzerinde tıklamanız yeterlidir. İndirdiğiniz Wordpad dosyasının içindeki kodları vitrininize ekleyiniz. Unutmadan her resimin üstünde hangi Emote'lar olması gerektiği yazmaktadır. Onlara sahip olmanız gerekmektedir. Steam pazarından kolayca satın alabiilirsiniz.

Pikachu İçin Gerekli Olan Emoticonların İsimleri
:coin: / :twbuh: / :diamond: / :redskull:

Steam-emote-ile-pikachu-yapimi

Mantar İçin Gerekli Olan Emoticonların İsimleri
:grave: / :twplus: / :p2wheatley: / :dealwithit: / :happy: / :d2puck: / :tbpbook:

Steam-emote-art-mario-yapimi

Kuyruklu Bomba İçin Gerekli Olan Emoticonların İsimleri
 :grave: / :twbuh: / :AIM: / :redskull:

steam-emote-ile-resim-yapimi

Mario İçin Gerekli Olan Emoticonların İsimleri
 :p2cube: / :health: / :happy: / :treasure:

Steam-emote-mario

Sünger Bob İçin Gerekli Olan Emoticonların İsimleri
 :coin: / :twbuh: / :diamond: / :orb: / :tbpbook: / :grave: / :redskull:

steam-emote-ile-sunger-bob-yapimi

Üstteki örnekleri çok beğenerek ekledim umarım sizde beğenmişsinizdir. Steam Profiiline Emoticon ile Resim Yapma dışında önerebileceğiniz yada merak ettiğiniz bir konu var ise sitenin ILETİŞİM bölümünden isteklerinizi iletebilirsiniz.

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.