Steam ile Para Kazanma - Steam Idle Master Rehberi

Steamden-para-kazanma


Steam ile para kazanmak mümkün fakat tek problem şu ki kazandığınız parayı Steam dışında kullanamazsınız. Peki nedir bu Steam para kazanma yöntemi ? Steam Idle Master adlı program sayesinde sahip olduğunuz oyunları indirmeden bütün kartlarını dakikalar içinde çıkartacaksınız. Örneğin beni 250 tane oyunum var ve bunları indirmeden 2.5 saatte 359 tane kart çıkartmıştım ve GTA 5 ile The Forest satın almıştım çıkan kartların parasıyla. Bu yayın biraz Steam idle Master Rehberi tadında olucaktır.

Programın Sitesi

Programı indirdikten sonra açınız ve açılan ekranda Oturum Aç'a tıklayınız ardından açılan ekranda Steam'de oturumunuzu açınız. Güvenlik konusunda hiçbir korkunuz kuşkunuz olmasın hiçbir problem olmaz ve VAC yedirmez.

Steam-idle-master-kullanimi

Oturumunuzu açtıktan sonra aşağıdaki göründüğü gibi sahip olduğunuz oyunların sayısı ve çıkacak toplam kart sayısı yazacaktır.

Steam-idle-master-nasil-kullanilir

CS:GO'dan VAC yememek için programın üstündeki kısımdan File/Dosya'ya tıklayıp ordan Kara Listeyi açınız ve oraya 730 ve 740 sayılarını ekleyiniz. Bunlar Counter Strike'ın kodlarıdır. Bunları yaptıktan sonra hiç ama hiç şüpheniz kalmasın.

Bu program çalışırken yani kart düşürme işlemleri yapılırken herhangi bir steam oyununa girmeyiniz. Sıkıntı çıkmaması açısından. Onun haricinde problem olmaz.

Program her 15 dakikada 1 oyunu tamamlar ve diğer oyuna geçer. Eğer program bir oyunda durursa, durdurma butonunun yanındaki ileri tuşuna 1 kere basarak diğer oyuna manuel bir biçimde atlayabilirsiniz ki durma ihtimali azdır.

Steam-idle-master-ayarlari

Yukarıdaki resimdeki altıçizili yerleri kısaca açıklayayım;

Her oyunu ayrı rölanti et tercihinin açıklamak istediği programda açık olan oyundaki bütün kartlar düşene kadar o oyuna odaklanacak ve işi bittikten sonra diğer oyuna geçecek.

Oyunları aynı anda 2 saat rölanti et, sonra ayrı ayrı tercihinin açıklamak istediği bütün oyunları aynı anda 2 saat boyunca oynayacak ve ardından kartları toplu bir şekilde düşürecektir ki genelde bu tercihi kullanıyorum.

2 saatten fazla oyunları tek tek, sonra beraber rölanti et tercihinin açıklamak istediği yukarıda yazdığım şeydir yani 15 dakika oyunda bekleyecek ve diğer oyuna geçicek ardından oyunlar bitince bütün oyunlardan kartları düşürecek.


Benim kullandığım ve size önereceğim tercih 2. sıradaki olacaktır. Hem herşeyi kendi yapıyor hemde dizi izlemek için çok güzel vakit ayırtıyor.

Bu yöntem ile dediğim gibi 250 oyunumdan 359 kart düşürdüm ve onları satarak GTA 5 ve The Forest satın aldım. Umarım bu yayın sizlerin işinize yaramıştır. Yayınlamamı istediğiniz başka birşeyler var ise yada şikayetçi olduğunuz konular varsa sitenin üst menüsünde bulunan İLETİŞİM bölümünden mailinizi atabilirsiniz. Teşekkürler.

4 yorum:

  1. pcyi bırakıyorum dışarda takılıyrum kıyak oluyor valla.

    YanıtlaSil
  2. Bende sıkıntı olmaya başladı bu nedendir acaba hiçbirşey yapmıyor
    https://i.hizliresim.com/0G2E79.png
    galiba oyunları görmüyor silip tekrar geri yüklemeyi denedim.
    Bu sorun nedendir acaba kreatorn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rölanti davranışı ve rölanti sırasını değiştirmeyi deneyipte hala devam ediyorsa bu sorun programa yeni bir güncelleme gelmişte olabilir. Farklı bir kaynaktan indirip deneyebilirmisin ? Çünkü halihazırda bende bir problem çıkarmıyor program.

      Sil
    2. selam şuan v1.4 extended kullanıyorum halen aynı sorun var yardımcı olabilirmisiniz rölanti davranışı ve rölanti sırasını değiştirmeme rağmen olmuyor

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.