Steam Hilesiz Başarım Açmak - 2 Oyun ile 16000 Başarım

Steam Hilesiz Başarım Açmak

Steamde koleksiyonerlerin en fazla sevdiği şeyde levelden sonra başarım kasmaktır. Sayı ne kadar yüksek haneler çıkarsa onlar için o kadar keyifli bir görüntü çıkar ortaya ki bende onlardan biri olmama rağmen pek uğraşan birisi sayılmam.  Steamde çok fazla başarım kasabileceğimiz oyun var fakat ben size sadece 2 tane göstericem öyle ki bu 2 oyundan tamı tamına 16000 tane başarım açılıyor.


İlk oyunumuz Zen vs Zombie

steam başarım açmak

İsminde bile zaten amacının ne olduğunu söyleyen bir oyun. Bu oyun basit tarayıcı oyunları gibi birşeydir. Boyutu 34.7 MB ve 4 TL değerindedir ki her türlü eften püften indirimde 1 tlye inebiliyor.

Steam başarım oyunları

Bu 10000 başarımı açabilmek için oyunu oynamanıza gerek yok ana menüsüne girip A.F.K. olabilirsiniz yani ister Alt+Tab yapıp aşağıda takılın dizi izleyin vs. o kendiliğinden açıyor başarımları. Bütün başarımların açılması tam 3 Saat 6 Dakika sürüyor.

Diğer oyunumuz Universe in Fire


Steam başarım hilesiz açmak

Diğer oyun gibi A.F.K. kalarak başarım açabileceğiniz bir oyun değil. Bu oyunda 6000 tane başarım var ve bu da normal tarayıcı oyunlarına benziyor. Boyutu 13 MB, Fiyatı ise 4 TL'dir. Bu oyunda oynamak zorunda olmadan başarımları açmak istiyorsanız aşağıdaki yazdıklarımı yapmanız gerekir;

Steam Başarım taktikleri


Mouse Recorder programı ile fare hareketlerinizi kaydedip ardından otomatik tekrar ettirerek bu oyundaki başarımları yapabiliriz.

Mouse Recorder İndirmek İçin Tıklayın

ESC'ye basıp New Game'e her tıkladığımızda 10 Tane Başarım açılıyor eğer bunu bu program ile hareketleri yaptırırsak hızlı bir şekilde halledebiliriz.

Programın boyutu 613 KB. İndirip açtıktan sonra programda bulunan record tuşuna basın ve oyuna gelip ESC'ye basıp New Game'e basın ve bunu seri bir biçimde 15-20 defa yapın. Ardından kayıdı durdurun ve Repeat yada Play tuşuna basın ve sizde rahatlayın.

Bu 2 oyundan hilesiz bir şekilde başarım açabilirsiniz. Bu fare olayı hileye girmiyor merak etmeyin zaten bu oyunları yapan kişilerin amacıda başarım kasmaktı. Steam Hilesiz Başarım Açmak konusunun sonuna gelmeden şunuda söylemek istiyorum. Aşağıdan yorum yapanlar arasından 1 kişiye bu 2 oyunuda vericem. Spam değil konu hakkında güzel yorum yaparsanız çok teşekkürler.

Aklınıza takılan birşey varsa yada merak ettiğiniz, sormaktan çekinmeyin.

3 yorum:

  1. ilki iyimiş afk iken herşey tamam :) 2.ninde pek farkı yok gerçi esc-new game yapmak zor olmasa gerek :) 1 tl olsada alsam bende yapsam :D teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Steam Başarımı kovalayanlar 50 bölümde 100 başarım veren BAX'a bakabilir.

    https://store.steampowered.com/app/1064590/BAX/

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.