PlayStation Plus Ocak Ayında Fallout 76 Veriyor!

PlayStation-Plus-Ocak-Ayinda-Fallout-76-Veriyor
Ek1: PlayStation Plus Ocak Ayında Fallout 76 Veriyor! 

PlayStation Plus son yıllarda oyuncuların can damarı olmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi PlayStation Plus sistemi Sony'nin tüm oyuncular oyunlara ulaşabilmesi adına kurulmuş bir yapıdır. Belirli bir ücret karşılığında aylık olarak satın alındığı takdirde Plus kütüphanesindeki oyunları 1 ay oynayabilmektesiniz. Bununla beraber içerikteki oyunlar devamlı değişmektedir.


PlayStation Plus Yeni Oyunlar Geliyor!


Uzun süredir bazı oyunlar PlayStation Plus kütüphanesi değişmemekteydi. Bu da artık oyuncular için Plus'a para yatırma konusunda tedirgin hale getirmekteydi. Sony'nin yaptığı son açıklamaya göre PlayStation Plus ücretsiz oyunlarında değişikliğe gidiyor. Bu değişiklik içerisinde dikkat çeken oyunlardan birisi de Fallout 76'dır. Ütopik bir kıyamet sonrası bilim kurgu, fantastik türünde olan oyun, yeni oyun listesine eklendi.

Yeni yayınlacak olan oyunlar arasında Star Wars Jedi: Fallen Order ve Metroidvania gibi bilindik ve sükse yaratan oyunlar da bulunmaktadır. Daha listenin genişleyeceği de bilinerek birkaç oyun da listeden çıkarılmaktadır. PlayStation Plus kütüphanesinden çıkarılacak oyunlar arasında ise Grand Theft Auto: Vice City The Definitive Edition gibi markalar bulunmaktadır. 2023 Ocak ayı içerisinde yapılacak bu değişiklikler birçok oyuncu tarafından merak ve heyecanla bekleniyor.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.