Berkcan "Zergcan" ERDÜL Kimdir?

Zergcan-Twitch
Ek1: Berkcan "Zergcan" ERDÜL


Twitch dünyasından tanıdığımız Zergcan kanalını yakından tanımaya ne dersiniz? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Berkcan "Zergcan" ERDÜL bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.



Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Ben Berkcan ERDÜL, Haziran 1998 doğumluyum doğma büyüme İzmir ancak kütüğüm Manisa.


Eğitim durumunuz nedir ? Detaylıca anlatabilir misiniz?

Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun oldum, şu anda Anadolu Üniversitesi'nde Sosyal Medya Yöneticiliği bölümünü okumaktayım.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı?

Yayıncılık dışında şu an için bir mesleğim yok, amacım yayıncılığı meslek haline getirebilmek o yüzden elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız?

Yayıncılığa 2019 Mayıs ayının ortalarında başladım başlama sebebimin en büyük artısı Aykut Elmas ve Halil İbrahim Göker ile olan iş aracılığım oldu.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir?

Hedefim bu sektörde iyi bir yayıncı olmak ve iyi bir izleyici kitlesine ulaşmak.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı?

İlk oyuna 7-8 yaşlarımda bir MMORPG oyunu olan Ultima Online ile tanışarak başladım ve tabii ki çoğu abi/kardeş senaryosunda olduğu gibi abim sayesinde oyunlarla tanıştım.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir?

Çoğunlukla MOBA oyunlarından zevk aldığımdan dolayı şu anda favori oyunum Dota 2. Dota'yı oynarken çok "tryhard" oynadığımdan dolayı Dota dışında oynadığım oyunlarda rahatlamak için veya stres atmak için Fall Guys veya hiç beceremediğim FPS oyunları oynamaya çalışıyorum. 


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz?

Şu anda çoğunlukla KendineMuzisyen'i izlerken çok keyif alıyorum ama KendineMuzisyen'in yanı sıra wtcN, Pqueen, Elraenn gibi yayıncıları izlemekten de keyif alıyorum.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.