Dilber "ellibesh" GÜR Kimdir?

ellibesh-Twitch
Ek1: Dilber "ellibesh" GÜR


Twitch dünyasından tanıdığımız ellibesh kanalını yakından tanımaya ne dersiniz? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Dilber "ellibesh" GÜR bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.



Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz:

Beni Twitch'de ve arkadaş çevremde Didem olarak tanırlar ama ismim aslında Dilber Gür.  31 Ağustos 1990 Osnabrück/Almanya'da doğdum ve büyüdüm. Aslen Samsun/Bafralıyım.


Eğitim durumunuz nedir? Detaylıca anlatabilir misiniz?

Lise 4'ün başında düz lise eğitimime son verdim. Birkaç ay bir avukat bürosunda stajyer olarak çalıştım. Ardından avukat yardımcısı diplomamı almak için 3 sene meslek lisesinde eğitim gördüm. Meslek lisesi diplomamı aldıktan sonra düz lisede kalan 1 yıllık eğitimimi tamamladım ve lise diplomamı da almış oldum. 1.5 Sene Osnabrück gazetesinin çağrı merkezinde çalıştım. Ardından üniversite okumaya karar verdim ve şuan da Hochschule Bremen Üniversitesinde bilgisayar bilimi okuyorum.


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı?

Stajyer olarak bir yazılım şirketinde çalışıyorum. Ek iş olarak Mercedes fabrikasında hafta sonları temizlik elemanı olarak çalışıyorum. 


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız?

Twitch'den önce Younow adlı uygulamada sohbet yayınları yapıyordum. Bir arkadaşım sayesinde 2018'de ilk defa oyun oynamaya başladım ve Twitch'i keşfettim. 2020'nin Mart ayından beri düzenli bir şekilde yayın açıyorum.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir?

Umarım partnerlik aşamasına gelip daha geniş kitlelere hitap edebilirim, bir topluluk oluşturabilirim.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı?

Oyun oynamaya Pointblank ile başladım. Düzenli bir şekilde oynamıyordum. Bir gün yayın sırasında bir arkadaş bana CS:GO'yu önerdi. Grafikleri vs. çok hoşuma gitti ve özellikle FPS oyunlarına olan ilgim böylelikle başlamış oldu.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir?

Genel olarak FPS oyunlarını oynamaktan keyif alıyorum. Favori olarak CS:GO diyebilirim. Bunun yanında Valorant ve CoD'da sevdiklerim arasında.


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz?

Elraenn


9 yorum:

  1. Abla ların en iyi kalplisi en meleği kendisi benim öz ablam gibi dir onun kadar iyi birisini ne gördüm ne duydum ve hayatım boyunca kalbim de ve hayatımda yeri olucak insanlar dan biridir inş birgün real da karşılaşmak dileğiyle :)

    YanıtlaSil

  2. Abla ların en iyi kalplisi en meleği kendisi benim öz ablam gibi dir onun kadar iyi birisini ne gördüm ne duydum ve hayatım boyunca kalbim de ve hayatımda yeri olucak insanlar dan biridir inş birgün real da karşılaşmak dileğiyle :) Ben KUTAY

    YanıtlaSil
  3. izlerken keyif alacagınız harika bir yayıncı

    YanıtlaSil
  4. Dünyanın en tatlı insanlarından birisi:moon_wolf:

    YanıtlaSil
  5. dünyanın en tatlı insanlarından biri, ;3 yayınlarıda onun kadar eglenceli umarım herşey güzel olur senın için <3

    YanıtlaSil
  6. discord kanalına girmenizi şiddetle tavsiye ederim. girdikten sonra çıkamayacaksınız. literally.

    YanıtlaSil
  7. hemşerim benim kalbi temiz güzel insan hakkında herşeyin hayırlısı inşallah istediğin yerlerde olursun :)

    YanıtlaSil
  8. Canım benim çok güzel yerlere gelmeni temenni ediyorum. Sonuna kadar hakediyorsun seviliyorsun

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.